Agressio joitain koiria kohtaan (Koirat > Koirien hoitaminen)

23.10.2012 06.52

En tiädä mikä oikein ruutua vaivaa kun koirapuistossa välillä hyökkää joidenkin koirien kimppuun ilman minkäänlaista varoitusta. Ei edes haista tai anna alistumisen mahdollisuutta, saman tien iskee kiinni. ei ole nyt onneksi mitään vakavaa taphtunut että kenestäkään verta olisi tullut, mutta alkaa jo ottaa itteänikin päähän tuo käytös. Olen aina ottanu kunnon otteen ruudusta ja pitänyt pienen juttu tuokion, mutta ei näytä menevän päähän tuo tieto.

olen käynyt koirapuistossa tosi usein 2.5kk saakka kun ostin sen, että tällaista ongelmaa juuri ei tulisi muiden koirien kanssa mutta nähtävästi sitten tuli.   ja Ruutu  juuri  steriloitiin 13 päivää sitten mutta ei  näyttänyt helpottavan asiaa.

Yleensä kohteena melko nuoret koirat. Mitään nevoja?? vai pitääkö lopettaa koirapuistossa käynti.

Muokattu viimeksi: 23.10.12 06.52
23.10.2012 10.40
000047072_r
Viestejä: 316

Voi olla ettei se vain sovellu koirapuistoiluun. Kokeile löytää joku koirakaveri, jonka kanssa voitte sopia leikkitreffejä. Kahdestaan koirat tulee usein paremmin toimeen keskenään, eikä koiran hyvinvointi vaadi koirapuistoilua. Enkä näe sitä ongelmanakaan että koirasi nyt vaan ei tule kaikkien kanssa toimeen, ethän säkään varmaan tule kaikkien ihmisten kanssa toimeen.. haluaisitko, että sua väkisin vietäis paikkaan jossa on paljon sua ärsyttäviä ihmisiä? :D

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautuneille henkilöille

Logo-labyrintti