Uros aivan sekaisin nartun juoksuista (Koirat > Yleistä keskustelua koirista)

13.01.2015 18.16
022580467_r
Viestejä: 34
akaa

Okei, eli muutin miehen kanssa saman katon alle, miehellä narttu koira ja mulla uros..Narttu 1 v ja uros 2v. Nartun ensimmäiset juoksut oli ihan ok ja mun uros ei juurikaan välittänyt. Vähän läähätti ja yritti kiivetä selkään. Nyt toiset juoksut, ja mulla pettää kohta pää. Joo tiedän ois pitänyt leikata uros jo aikaa sitten, mutta mies on sitä niin vastaan. Nyt sen päätin että miestäni en enää kuuntele ja uros lähtee veitsen alle niin pian kuin mahdollista.

Onko MITÄÄN helpotusta jolla sais ton uroksen nyt edes vähän rauhalliseksi? Tää yksilö on muutenkin vähän vilkas luonteinen..Kukaan täällä ei oo nukkunut 2 päivään kun vinkuminen, piippaaminen ja ulvominen jatkuu yöt ja päivät. 
Yritettiin viedä uros ajoissa hoitoon "mummulaan" mutta yhtä sekaisin se oli sieläkin ollut. 

Koirat ovat erillään eivätkä nää toisiaan..Kuinkahan kauan tää uikutus kestää? Uros yrittää välillä tulla ovien läpi ja kiljuu oikein kunnolla..alkaa kohta varmaan naapuritkin ihmetellä että mitä täälä koirille oikein tehdään.. heh.. mun naapurit kun ei siedä edes perus haukkumista kun ovi kello soi.. samantien tehdään varotus. 

apua?

13.01.2015 19.09
022708867_r
Viestejä: 3756
Helsinki

Koira hoitoon, se rauhoittuu siellä hetken kuluttua.
Koirat (varsinkin kiimaiset urokset) tulee sitten ovista läpi ellei oo suurinpiirtein kahlelukkoja, että jos ette pentuja halua (ei ehkä kannata) niin äkkiä sellaiset. 

Sun koira se on ja vaikka mies olisi kunka vastaan niin sun päätös on leikata koira. Ja jos naapureista on vaaraa että ärsyyntyvät (saattaisin minäkin ärsyyntyä jatkuvasta 24/7 piippaamisesta ja ulvomisesta jos se kuuluu läpi, vaikka oonkin koiraihminen ja ymmärrän tiettyyn rajaan asti), niin sitä parempi ois jos koira on hoidossa. Koska ne juoksujen hajut saattaa kestää melkein kuukauden ajan siellä. En tiedä kuinka pitkällä juoksut nyt on.

http://minskipinski.blogspot.com/
13.01.2015 20.23
022702346_r
Viestejä: 3704
Säkylä

Jos mies ei halua leikkauttaa omaa koiraansa, mikset voi leikkauttaa narttua?

/typo

/muok 

On myös olemassa kemiallinen kastrointi. Sen pitäisi tehota kuten normaali kastraatio mutta ei ole lopullinen. 
Meillä on kotona myös ainetta, jota suihkautetaan nartun peräpäähän. Pitäisi peittää juoksun hajua. En osaa sanoa ihan että toimiiko se, kun ei olla juurikaan käytetty.

Muokattu viimeksi: 13.01.15 21.07
Riippuvuutta helmikuusta 2008. Lisää meistä: nahkalassie.blogspot.fi
13.01.2015 22.09
018442796_r
Viestejä: 4350
Muurame

Kemiallinen kastraatio on rahanhukkaa. Uros poikamieshotelliin jokun kaverin luokse ja leikkauspöydälle heti kun mahdollista. Eihän sekarotuinen uros mihinkään kulkusiaan tarvitse. Nuo rakkaushuolet kun tuppaavat vain pahentumaan juoksu juoksulta ja joskus käy vielä niin, että kiihko saa koirat murtautumaan toistensa luo ja tulee vahinko.

Hoitopaikassa kestää luonnollisesti tovin että huuma haihtuu. Ei ole urokselle itsellekään mukavaa piehtaroida himoissaan ja tuskissaan sen vuoksi. Ihan kiusaaamista on yrittää pitää kovin himokas uros kiimanartun kanssa samoissa tiloissa. Stressi voi saada aikaan vaikka vatsahaavan.

14.01.2015 00.26
022580467_r
Viestejä: 34
akaa

Täytyykin käydä eläinkaupassa kysymässä jos sielä olisi jotain suihketta mikä peittää vähän edes sitä hajua. Ja amstaffi nartulle on tulevaisuudessa suunnitteilla pennut sittenkun aika on oikea niin ei voi vielä leikata.

Ja juu ei ole urokselle varmastikkaan itsellekkään mukavaa tämmönen. varmasti stressaa. välillä sen saa rauhotettua onneks hetkeks.. ruoka ei maistu ja ulkonakin vaan piippaa.. ajattelin että lenkillä vähän rauhottuu mutta ei..yhtä sekoilua sekin.

Nartun tiputtelu alkoi joulun jälkeen, vuoto uudenvuoden aikaan ja uros sekosi vasta nyt viime viikonloppuna..toivottavasti ei kestä enää kauaa.. hoitopaikat tällähetkellä vähissä kun ei kukaan jaksa kuunnella tota ulinaa... olis pitänyt viedä aikasemmin hoitoon.

Kuinka kauan "tärppipäivät" kestää ?
Narttukoira ja juoksut on mulle aika uus juttu..

15.01.2015 00.23

Tärpit kestää muutamasta päivästä jopa liki kuukauteen, erittäin koirakohtaista. Keskimääräinen tärppien kesto on noin reilun viikon. Tosin teillä nartun esikiimakin on kestänyt tajuttoman kauan, villinä veikkauksena ne tärpitkin siis kestää...

Jompikumpi koirista hoitoon vaikka hoitolaan jos ei tukiverkkoa löydy, älytön stressi koirille tuollainen tilanne ja varmana tulevat vielä ovesta läpi. Itsellä ei riittäisi sydän kiusata koiria tuolla tapaa. Meillä narttu lähtenyt aina hoitoon tärppien ajaksi ja tullut niiden jälkeen takaisin.

Muokattu viimeksi: 15.01.15 00.25

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautuneille henkilöille

Logo-labyrintti