Treeninamit (Koirat > Koirien koulutus)

02.07.2016 11.06

Yksi petsien viimeisistä uusista keskusteluaiheista...

Millaisia treeninameja tarjoatte koirillenne ja uskotteko että palkan laadulla on väliä koiran motivoimisessa tehtävään? :D

------

Meillä on ollut käytössä pitkään jahti&vahti koiranmakkaraa ja kuivattua hirvenlihaa kun mikään muu ei kelvannut, myös kentällä.
Mutta nyt siirryin takaisin kokeilemaan lihapullia ja juustopaloja. Ne toimi uuden opettamisessa (kentällä). Omalla pihalla toimii ihan perus ruokaraksutkin.

Lelupalkkaukseen siirryin ratojen ja jo opittujen asioiden jälkeen niin että päästäisi näissä perusasioissa eroon siitä ruokapalkasta. :D

02.07.2016 17.31
022710853_r
Viestejä: 5203
Kannus

Ruokapalkallä mennään, yleensä nakkia, lihapullaa tai Naturista. Naturis on ollut kyllä ihan huippua palkkaamiseen, koska ei sotke tai ole limaista. Nämä on ahneita sikoja, mutta motivaatio on selkeästi parempi paremmalla palkalla versus esim. jotku kaupan makupalat.

"I am calm. It's my imagination that's hysterical" - Jane Rizzoli
02.07.2016 18.47
000111969_r
Viestejä: 589

Paistettua kanaa tai Orijen kuivatut herkut meillä, motivaatio on silloin maksimissaan. Kotona toimii ihan omatkin nappulat. Lelupalkkaus on paras jos energianpurkaminen on treeneissä on OK.

Ainoa asia mistä toi ei pidä on nakki, kasvattajakin naureskeli kun sylkäs vaan menee vaikka muille pennuille kelpas. :D

Täytyypä kokeilla myös tota Naturista.

02.07.2016 19.04
Kotona omat raksut, kentällä naturista joka on aivan huippua. Helppo pilkkoa millaiseksi tahtoo ja laittaa loput pakkaseen, ei kärsi sulatuksesta (= tule limaiseksi tms), koostuumukseltaan helppoa syödä ja tuoksuu vähän, mutta ei mikään hajupommi, suht riittoisaa eikä mielestäni hinnalla ainakaan ole pilattu. Tehdään yleinsä lyhyitä pätkiä nameilla ja sitten palkkaan lelulla.
04.07.2016 11.08
022664496_r
Viestejä: 2899

Me rakastuttiin molemmat Naturikseen kertaheitolla!

Tai noh, koira nyt ei puutteellisen ruokahalunsa vuoksi ole mitenkään euforinen noilla treenatessa, mutta mun kädet ja taskut pysyy puhtaina. Eivät murusta, limasta, muuta muutenkaan muotoaan. Hyvä säilyvyys, täydellinen koostumus ja sopivasti hajua. Musta noi ovat melko edullisiakin. 650 g pötkö maksaa 4,50 € ja siitä riittää jopa kahdeksaksi treenikerraksi (tunnin toko). Toistaiseksi olen ottanut tunnille neljännespötkön mukaan ja syötellyt loput namit viikon mittaan treenaillessa, joten pötkö riittää neljäksi viikoksi.

"Of all the things I've lost I miss my mind the most" - Mark Twain

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautuneille henkilöille

Logo-labyrintti