Kuinka monella on tullut vahingossa leikkattua koiran kynttä liian paljon? (Koirat > Koirien hoitaminen)

30.07.2016 17.41
022707539_r
Viestejä: 50

Ite en löytänyt tälläistä keskustelua... Jos löytyy saa toki poistaa tämän.

Mutta joo, tänään leikkasin Paronin kynnet, noh minä idootti leikkasin takatassusta liian pitkälle, vertahan tuli kun olis joku teurastus ollut käynnissä, ite kyllä leikkasin loputkin kynnet rauhallisesti loppuun,Eikä Paroni älynnyt että yhdestä kynnestä tulee verta. Kun sain tehtyä loppuun homman, toki pudistin kynnen ja tyhredytin sen. 

Noh sitten jonkun ajan päästä huomisin että terassi on täynnä verta, oli saanu reppana jotenkin sen kynnen osumaan johonkin. Eikun jalka sitten pakettiin ja sukka päälle vielä siihen...

Annan nyt ton paketin olla iltaan asti ja sitten aukasen sen. Ite otin onneksi asian rauhallisesti, eikä koira ollut moksiksaan asiasta. Tosin ei oikein tykkännyt kun laitoin sille siteen ja vaaleanpunaisensukan, mikä tarttui ensimmäisenä käteen.  Nyt seurataan tilannetta, jos ei vuoto tulee läpi vielä paketista niin että tahraa mattotkin niin sitten kyllä lähetään lekurille paikkaa kynsi.

Itse tunnen koko ajan kauheaa omatunnon tuskia, vaikka ei sille enää mahda mitään.. Mustat kynnet on kyllä petollisia.. 

Nyt onneks Paroni nukkuu tuossa, eikä häsellä, jos se siitä sitten :)

 

Onko teillä muillakin tullu tälläsiä tilanteita? Miten ootte hoitaneet asian ja näin? Haluiaisin kuulla teidänkin tarinoita, että olisi tässä yksin omatuntoni kanssa.. 

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautuneille henkilöille

Logo-labyrintti