Orpopennut (Kissat > Pennut)

26.07.2009 22.45
Onko teillä koskaan ollut orpoja kisssanpentuja? Meillä oli viime kesänä, kun olin 13v, 4 orpoa kissanpentua. Niiden emo katosi pentujen ollessa 2vk:sia. Jouduin sitten niitä kesän hoitamaan, kun ei meitin vanhemmista semmoseen hommaan olis kun töissä käyvät (ja eivät kissoista ymmärrä). Rahaa meni mutta oli sen arvoista. 2 pennuista lähtivät omiin koteihinsa ja 2 pentua ovatkin vielä meillä!
27.07.2009 11.57
Avatar_female
Viestejä: 505
oli joo.... pennut oli kaks viikkosii ku emo- ja isäkissat jäi auton alle... onneks oli naapuris kissa saanu pentuja suunnilleen samaan aikaan nii et pennut saivat sieltä sijais emon ja kaikki selvis! (: yks meidän oma pentu (miiru) ja sit sijaisperheen pentu (titi-uu) tuli sit meille (:
29.07.2009 19.20

Meille onnyt ilemstynyt tänään kissan penikka

joulu
Harmaa KISSA jossa mustia viiruja.Ilmestyi aamulla pihamme.Pentu vielä ja ei varmastikkaan 2 kk enempää.Jos ei löydy omistaa kissa viedään vaasan kissataloon jonka kautta menee uuteen kotiin! Toivottavasti omistaja löytyy!
joulu
Laitoin nyt tännekkin kun joku pentu on ilmestynyt pihaamme.jos on sinun kissa tia jonkun tuttusi ota yhteyttä 0443292519 Tässä vähän tietoja jos joktakin on kadonnut. Ja vaasasta n 30 km seinäjoelle päin niin sieltä löydetty
30.07.2009 11.12

Voi kamala... Auttaisin jos voisin...

27.07.2010 12.19

Ei tainnut olla meidän Miuku kuin muutaman päivän ikäinen, kun sen emo piti lopettaa. Oltiin ihan varmoja ettei tuo pento selviä, mutta hankimme kissanmaidoinvastinetta ja pienen ruiskun, jolla ruokimme sitä. Se oppi syömään siitä ruiskusta odottamattoman hyvin ja kasvoi ja voimistui päivä päivältä. Meillä oli koko perheen kanssa siihen aivan erityisen läheinen suhde, koska se varmaankin piti meitä kaikkia emonaan. Jos se tiesi, että joku oli kotona, sen oli pakko saada olla sylissä. Eikä se kelvannut, että se esim. olisi ollut vain polvien päällä kuin istuin, vaan sitä piti pitää käsissä ja lähellä rintakehää jotta se oli tyytyväinen ja lopetti maukumisen. Kutsuimme sitä Miuksi sen takia, että se oli ja alunperin luvattu toiselle perheelle, joten emme halunneet nimetä sitä lopullisesta ja se nyt sattui sanomaan jatkuvasti MIU kun se tuli luovutusikään, jouduimme antamaan sen sille perheelle. Sattui kyllä kovaa, kun oli itse muodostanut sen kanssa niin erityisen suhteen.

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautuneille henkilöille

Logo-labyrintti