Market_1_sqr 5 Myydään: Undulaatti 4 kpl + tarvikkeet

Info

Uros undulaatti: keltavihreä väri, vatsa vihreä. Terve ja nuori. Ei ole kesy. Lentotaitoinen, mutta saataa olla vähän ruosteessa. Vilkas ja iloinen yksilö. Syntymäaika: 7.3.2014.

Naaras undulaatti 1: enimmäkseen keltainen, vihreää rinnassa. Myös terve, onnellinen ja nuori. Lentotaitoinen, voi olla vähän ruosteessa myös. Vilkas mutta vähän ujo. Ei ole kesy. Syntymäaika: 7.3.2014

Naaras undulaatti 2: pää keltainen, muu keho vihreä paitsi siivissä ja selässä mustaa. Terve ja viikon nuorempi kun muut. Lentotaitoinen ja kun muutkin, voi olla ruosteessa. Ei ole kesy, mutta hyvin rohkea ja ystävällinen. Helpoin kesyttää. Syntymäaika: 13.3.2014. Peräisin saksasta, eri poikueesta kuin muut kolme.

Naaras undulaatti 3: pää keltainen, muu keho enimmäkseen vihreä. Terve ja iloinen myös. Lentotaitoinen, mutta saattaa olla ruosteessa. Ei ole kesy. On vilkas ja onnellinen. Syntymäaika: 7.3.2014

Eli kaikki kaipaavat kesytystä. Kaikki ovat iloisia ja vilkkaita. Ei merkkejä sairauksista. Terveet sulat ja kirkkaat silmät.

Mukana tulee häkki, 5 ruokakuppia, juomapullo, UV-valo + leluja ja oksia.

Luovutetaan kotiin jossa tiedetään undulaattien hoidosta hyvin. Kokemus ei ole tarpeellinen, mutta se olisi hyvä juttu.

Päivittäinen lentämismahdollisuus pakollinen. Jos omistaa muita lemmikkejä esim. koiria tai kissoja, undulaatteja ei luovuteta. Erikoistapauksessa voidaan luovuttaa jos omistajilla on ollut ennen undulaatteja ja tietävät ettei koira ole haitaksi. Tai mahdollisuus sulkea lemmikki toiseen huoneeseen ulkoilun ajaksi. Vaikka oman koiran tuntee, ei koskaan voi tietää hyökkääkö se undulaatin kimppuun ellei ole kokemusta.

Undulaatit luovutetaan koska ulkoilu sisätiloissa ei ole mahdollista koiramme takia.

Lemmikin vointi: Erinomainen
Sijainti: Helsinki
Toimitustapa: Nouto
Maksutapa: Tilisiirto
Hinta:

300,00 €

Yhteystiedot: (Ole hyvä ja kirjaudu sisään)
Lisätty: 10. kesäkuuta 2016 16.45
Kuvat
000117611_m
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Logo-labyrintti