Market_1_sqr 6 Myydään: Risteytyskanin poikasia, eri ikäisiä ja monen värisiä

Info

Myydään eri ikäisiä risteytyskaninpoikasia, useista eri poikueista. Osa leijonaluppatyyppisiä, Koko aikuisena noin 2 kg

Syntyneet 22.04.2016, tulevat luovutusikään 17.6. Poikueessa mm. useita valkopohjaisia (soopeli) japanilaisia, luonnonsoopeli, ruskeasoopeli jne. Osalla harjas ja osa normaaliturkkisia. Yht. 6 poikaa ja 1 tyttö. Poikia vielä useampia kotia vailla... Isä: ”Sasu”. Pienehkö pystykorvainen risteytys, ruskeasoopeli, Mm-harjas. Utelias, kiltti, n.1,8kg. Emä: ”Peppi”. Pehmeäturkkinen luppakorvainen risteytys. Väriltään ruskeasoopeli perhonen, harjas. Kiltti ja melko rauhallinen.

Musta normaaliturkkinen ja ruskeasoopeli harjaksellinen poika. Syntyneet. 07.02.2016 Isä: ”Sasu”. Ks. yllä. Emä: ”Siiri”. Risteytyskani, Leijonaluppa-risteytys, harjas, ropellikorvat, väriltään kelta-musta (japanilainen) perhonen eli reininscheck. Todella kiltti ja sosiaalinen, n.2,1kg.

Ruskeasoopeli lähes aikuinen poika Mm-harjas. Synt. 16.07.2015 Isä: ”Kapteeni”. Pystykorvainen risteytys, sinisoopeli venäläinen, Mm-harjas. Emä: ”Siiri”. Ks. yllä

Poikasen hinta 35 - 49 euroa / kpl (turkin ja värityksen mukaan), varausmaksu 10 euroa, joka vähennetään lopullisesta hinnasta. -Hinta sisältää aina reilun pussin tuttua pellettiruokaa sekä epäviralliset "paperit", joissa tietoa ko.kanin lisäksi poikueesta ja suvusta, sekä kattavat hoito- ym ohjeet. Kaikki poikueeni ovat huolella suunniteltuja ja hoidettuja. Itselläni on kaikkien poikueiden ja vanhempien suhteen tiukat kriteerini ja selkeät tavoitteet.

Kaikki poikaset tottuvat runsaaseen käsittelyyn niin lapsien kuin aikuisten, monenlaiseen melskeeseen, koiriin, autoiluunkin, vieraisiinkin paikkoihin ja ihmisiin eli sopivat mainiosti lapsiperheisiinkin. Poikasten kynnet on leikattu ennen luovutusta jo useampaan kertaan ja jokaista on käännelty ja tarkasteltu joka suunnasta. Myös ruokia ovat saaneet maistella laidasta laitaan ja ovat saaneet aina imeä emoa tarpeeksi pitkään eli ovat vahvamahaisia.

Kasvattaja: Taru Lamminen, Vihti. Mail: taru@puutarha-lemmikit.net

Kuvia, tietoja yms.poikasista ja sukulaisista löytyy: www.puutarha-lemmikit.net >Tarun kanit (myös google löytää yleensä ”Tarun kanit”) ja lisää sivujen linkeistä klikkaamalla; Petsiestä.

Sijainti: Vihti
Toimitustapa: Nouto
Hinta:

40,00 €

Yhteystiedot: (Ole hyvä ja kirjaudu sisään)
Lisätty: 16. kesäkuuta 2016 15.18
Kuvat
000117651_m
000117651_s
000117654_s
000117655_s
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Logo-labyrintti