Uusia tuulia - Uutiset

Uusia tuulia

Meillä on vaikea ilmoitus tehtäväksi. Petsie on ollut yhteisö, joka on yhdistänyt lemmikinomistajia, jo kohta kymmenen vuoden ajan. Valitettavasti joudumme kuitenkin toteamaan, että Petsien kasvutavoitteet eivät toteutuneet, ja palvelun riittäväntasoiseen ylläpitoon ja kehitykseen ei enää riitä resursseja.

Tästä johtuen Petsie ajetaan osittain alas seuraavalla aikataululla:

Tänään: uutta tori-ilmoitusta tai yhteisöä ei voi luoda. Myöskään videoiden lisääminen lemmikeille ei enää onnistu. Palveluun ei oteta enää vastaan uusia rekisteröitymisiä. Uuden lemmikin lisääminen on suljettu.

4.7.2016: uusien lemmikki-, kuva- ja videokommenttien kirjoittaminen ei ole enää mahdollista. Myös yhteisökommentointi ja tori-osiot suljetaan. Kuvien lisääminen lemmikille suljetaan. Myös keskusteluun kirjoittaminen suljetaan.

31.8.2016 yksityisviestien lähettäminen ja kuvien lisääminen lemmikille suljetaan.

Tämän jälkeen palvelussa olevaa sisältöä voi edelleen selata, mutta uutta sisältöä ei voi luoda. Olemassa olevilla tunnuksilla palveluun voi edelleen kirjautua, ja halutessaan poistaa tuotettua sisältöä (lemmikit, kuvat, kommentit, yhteisöt, jne).

Tässä tilassa Petsie pidetään vielä toistaiseksi määrittelemättömän ajan, jotta halukkaat voivat siirtää omien lemmikkien tiedot palvelusta. Myöskin keskustelu-alue sisältää paljon hyödyllistä tietoa lemmikinomistajille, joten tästä syystä keskustelu pysyy edelleen näkyvillä.

Kiitämme suuresti kaikkia käyttäjiä, ja eritoten moderaattoreitamme, kuluneista vuosista!

Ystävällisin terveisin,
Petsien Tiimi

19. kesäkuuta 2016 16.46

Logo-labyrintti