021371639_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Marfidal Faari's Ada
Rotu Glen of imaalinterrieri
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 13. maaliskuuta 2008
Ikä 12v 3kk
Väri vehnä
Paikkakunta Fi Varkaus
Sukupuoli Female
Omistaja Aada08
Omistajan lemmikit 1 Aada
2 Saku
4 Hilda
6 Penna
2 Juuso
Online Ei
Viimeksi 8 kuukautta
Tilastoja
Kävijöitä 2243
Herkkupaloja 332 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Enemmän minusta

Aadasta: Aadan kokonimi: Marfidal Faari's Ada. Kutsumanimi Aada, tai Ada. Väri: Vehnä.

Isä: Beach Volley Charming Boy (Vallu). Väri: Brindle.

Äiti: Marfidal Faari's Venla (Venla), rotuvalio. Väri: Vehnä.

Adan koko: Painoa 18,3 kg Säkää 38,2 (viime mittauksesta ja punnitsemisesta)

Glenni on parhaassa iässä 3/4 ikävuoden koitettua, turkki ja rakenne mahdollisesti parhaassa kunnossa Aadalla vasta ensivuoden nyppimisten jälkeen.

-----------------------
TIETOA NIILLE JOTKA EIVÄT TUNNE ROTUA:

Toimelias, ketterä ja työskennellessään hiljainen. Aina valmis toimintaan, temperamenttinen ja erittäin rohkea, muulloin lauhkea, sävyisä ja persoonallisuutta uhkuva. Uskollisena ja helposti kiintyvänä se on hyvin miellyttävä koti- ja seurakoira. Glen of imaalinterrierin sanotaan olevan rauhallisempi kuin muut terrierirodut, tarpeen vaatiessa se kuitenkin on aina valmis
toimintaan.Glenni rakastaa perhettään ja erityisesti lapsia. Ihmiset saavat laittaa glennin vaikka solmuun sen siitä piittaamatta, mutta toisen koiran on turha tulla haastamaan riitaa glennin kanssa.Glenni rakastaa tehtäviä. Se nauttii aamulehden noutamisesta ja vieraille järjestetyistä temppunäytöksistä. Nämä ovat parasta lääkettä glennin psyykelle. Minkälaiselta hyvä glenni sitten näyttää? Glenni on pitkärunkoinen, eli korkeuttaan hieman pidempi, mutta ei pitkä! Mäyräkoirat, skyenterrierit ym. ovat pitkiä. Yleisvaikutelman tulisi olla tanakka, mutta ei pönäkkä. Mieluummin hieman kuivahko lihaskimppu kuin löysähkö "limppu". Se on massiivinen ja voimakas. Massiivisuus muodostuu lihaksista.

tsekkaa myös:

http://www.marfidal.com

Aadan blogi: http://glen-of-imaalinterrieri-aada.blogspot.com/2010/10/heipsis.html

Mietelaatikko

Rakkaudella elämäni tärkeimmälle koiralle Aadalle:

Aada, mitä olisin ilman sinua? Mitä olisi jäänyt kokematta ilman sinua? Mitä tekisin ilman sinua? Ketä ajattelisin ilman sinua? Ketä rakastaisin ilman sinua? Kenen kanssa olisin onnellinen ilman sinua? : En varmaan kenenkään. Olet ainut koira joka voi täyttää kaikki nämä asiat minun sydämmessäni<3 Pysythän aina siinä!! Sillä ilman sinua ei ole elämisen syytä!<33

Ystävät
Logo-labyrintti