019877930_r
019960826_r
019877938_r
020280431_r
021439752_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Viirun Aurora
Rotu Suomenhevonen
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 28. huhtikuuta 2005
Menehtynyt 26. marraskuuta 2011
Ikä 6v 6kk
Väri punarautias
Paikkakunta Fi Mäntyharju
Sukupuoli Female
Omistaja mmiia_
Omistajan ikä 27
Omistajan lemmikit 2 Lyyli
3 Mamba
1 Saku
3 Samba
3 Sapi
3 Aurora
Online Ei
Viimeksi 7 päivää
Tilastoja
Kävijöitä 1755
Herkkupaloja 81 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

koulutus: Perusasioita harjoiteltu. Osaa väistöt ja avon alkeet. Kolme puhdasta askellajia. Pystyy lyhentämään laukkaa helposti.Kohti vahvaa He B:tä mennään.
Esteillä ratana 60-70 cm, yksittäistä ei olla hypätty käytännössä ollenkaan. Suoriutuu myös innarivälisistä sarjoista. Tulevalla kaudella tavoitteena mahdollisesti joku aluekoululuokka ja päätavoitteena 5-vuotiaiden suomenhevosten laatuarvostelut.

luonne: Äärimmäisen ailahtelevainen, juuri niin kuin tamman pitääkin. Hetkittäin erittäin yhteistyöhaluinen ja nöyrä, toisena hetkenä luimii ja jupertaa omiaan. Osaa testata rajojansa ja ne pitääkin sille asettaa. Ratsastaessa reipas ja innokas oppimaan uutta, itseluottamus on ainakin kova kun "kaikesta selvitään" meiningillä mennään. Ei ole paha riehumaan, mikä osoittaa tietynlaista järkevyyttä. Utelias tutkimaan uusia juttuja.

mennyttä: Aurora on meillä syntynyt, eli tunnemme hevosen suorastaan läpikotaisin. Jo päivänikäisenä kiipesi kentän aidan yli, mikä osoittaa estehevosen lahjakkuutta (: Auroran emä oli vahvaluonteinen kaunis suomenhevostamma, joka tosin jouduttiin lopettamaan heti kun Aurora oli sen ikäinen, että vieroitus voitiin suorittaa.

säkäkorkeus: Viime mittauksessa edestä 161 cm, on varmaankin kasvanut siitä.

tykkää: Ruuasta ainakin, perso kaikelle mitä ikinä voikaan syödä, paitsi erilaisille mössöille. Rakastaa esteitä kauheasti, etenkin innariväleillä olevia sarjoja, meinaa vauhtia olla vaan niin paljon että kuskia meinaa hirvittää. Tykkää laukanlyhennys harjoituksista, samaten vastalaukasta, laukkailisi vastalaukkaa vaikka aina jos vaan antaisi. Maastossa revittely on toki iha in, etenkin kavereiden kanssa.

Mietelaatikko

Kyllä me kaikesta selvitään!

Ystävät
Logo-labyrintti