020844538_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Neko
Rotu Toyvillakoira
Syntymäaika 24. helmikuuta 2009
Ikä 11v 10kk
Väri Harmaa
Paikkakunta Fi Turku
Sukupuoli Female
Omistaja Nekotin
Omistajan lemmikit 1 Nappi
1 Neko
Online Ei
Viimeksi Yli 9 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 341
Herkkupaloja 60 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

älykkyys: Olen todella älykäs...melkeimpä Nero. Tykkään oppia paljon uusia temppuja. Osaankin niitä jo melkosen liudan. Mutta omaehtoinen olen...Todella jääräpää. Nautin temppujen tekemisestä ja uuden oppimisesta, mutta esim.kotona osaan todella hienosti pysyä paikallani niin kauan ku emä antaa luvan tulla, mutta jos tota samaa sovelletaan ulkona, niin se on vaan hujaus, kun olen pellolle karannut.

koko: Olen nyt n.26cm korkea ja painoa mulla on 2.9kg.

kulmakunnan nopsin: Niin ne ainakin väittävät...Heh, kyllä mä nautin kun saan jättää taakseni isommatkin koiruudet. Ei ole mua voittanutta!

riehakkuus: Olen ihan mieletön viirupää...tykkään leikkiä ja leikkiä....kiusaan myös emäntiäni juoksentelemalla ympäri kotia....Olen kuulema ylivilkas tapaus...pötyä!

siisteys: Emäntäni väittää, että syön sottasesti muka....noh, minä nyt tykkään kuletella ruokaani olohuoneen uudelle matolle...eihän ruokaa nyt kupista voi syödä yleensäkkään. Tai ainakin eka suupalat täytyy kulettaa juuri matolle...Mitähän pahaa siinä muka on? Emäntäni mielestä on kuulema ärsyttävää sekin, kun levittelen leluni ympäri taloa, enkä siivoa jälkijäni=) Eihän mun tartte? Emä sanoo myös, että on hiukkasen epämukavaa kun mä tykkään haudata makupaloja sohvatyynyjen alle. Täytyyhän ne nyt jemmata,jos joskus maistuisi.
Ennen inhosin suihkua,harjausta ja föönäystä...Nykyisin RAKASTAN etenkin kylpyä. Aina kun emäntäni on suihkussa ja jos ovi on jäänyt yhtään rakoselleen, niin minähän hivuttaudun suihkun alle. Kerran emäntäni meinasi saada vissiin sydärin kun säikähti minua...mutta eikös se ole taloudellistakin vedenkulutuksen suhteen, että peseydytään kerralla yhdessä.
Harjauksestakin olen alkanut hiukan pitämään, mutta se föönäys. APUA...kiitti, mutta ei kiitos. Samoin inhoan trimmausta....kone kun otetaan esille, niin mua ei näy sen jälkeen.

uteliaisuus: olen utelias, niinkuin villikset vissiin yleensäkkin, mutta osaan myös olla varautunut...en suin päin hyökkää kaikkeen uuteen.

Ystävällisyys: Olen kiva ja ystävällinen kaikille tutuille, mutta jos ovestani meinaakin jokin vieras pyrkiä sisään, niin pelottelen sen äänekkäällä ja hurrrrrjan pelottavalla haukullani.
Tutuille taas heilutan häntääni ja olen jopa yli kiva. Vaikka tarpeen tullen uskallan emännillinekin äristä, jos ne vaan uskaltavat viedä mut aamulla liian aikaisin ulos...siitä en tykkää ja "maastoudun" tuolin alle ja pidän murinaani ja saatanpa jopa hiukan näykkästä.

Ystävät
Logo-labyrintti