020219879_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Donna
Rotu Risteytysponi
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 7. toukokuuta 1995
Ikä 25v 9kk
Väri Raudikko
Paikkakunta Fi Jyväskylä
Sukupuoli Female
Omistaja Capricorn
Omistajan lemmikit 1 Chaja
3 Cora
4 Daim
3 Dodo
4 Dumle
4 Mamusku
4 Vanusku
4 Maija
4 Domino
Online Ei
Viimeksi Yli 8 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 710
Herkkupaloja 76 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Donna: Donna, meille kesällä 2009 ilmaantunut poninpallero on mukava ja uteliais ponineito Nakkilasta päin. Donnalle maistuu niin työ kuin porkkanatkin, ja ikää ''häneltä'' löytyy 14 vuotta. Rodultaan Donna on eestinhevosen, shettiksen ja arabin risteytys, ja säkää löytyy 136 cm - ei siis mikään jättiläinen.

Hoitaessa: Karsinassaan Dodo on melko mukava ja rauhallinen, tosin pientä kiukkuilua saattaa olla ilmassa jos heiniä ei nassun edessä ole. Harjailusta ja paijauksesta Donna kuitenkin nauttii varsin mielellään, ja kaviot sun muut menevät kuin vettä vain.

Satulavyön kiristys sen sijaan aiheuttaa pollen nassussa pientä irvistelyä, mutta kukapa siitä pitäisi? Kuolaimia ei Dodo meille tullessaan meinannut millään suuhunsa haukata, mutta nyt neiti ottaa kuolaimet suuhunsa ilman tappelua.

Muuta: Donnan lempiruokaa taitavat olla porkkanat - mutta myönnetään että mikä vain tuntuu maistuvan nameista raippaan. Raippaakin se siis on jo päässyt maistamaan, samoin takin hihaa ja kaikkea mahdollista muuta..

Neiti on myös varsin utelias, eikä voi jättää mitään tutkimatta. Karsinasta tungettaisiin mielellään ulos jos heinäkärryn kolinaa on havaittavissa, samoin ilmankin sitä kolinaa.

Kokonaisuudessaan Donna on ainakin minusta aivan täydellinen pakkaus, pieni ja innokas, suloinen ja näppärä. <3

Ratsastuksessa: Ratsastaja selässä on poninketale varsin näppärä, ja menee niin koulua kuin esteitäkin hyvin mielellään.

Yhteistyömmekin on alkanut sujumaan melko saumattomasti, ja kehittynyt huimasti kesästä.

Esteillä pomppaa Donna kuin mikäkin superpallo - parhaimmillaan ollaan hypelty 85 cm (95 cm eri ratsastaja selässään). Melkoinen pomppuhan se tämän kokoiselta kirpulta on. Donna hyppelee varsin mielellään, toisinaan askeleet vain eivät sovi.

Maastoiluakin on jo hieman päästy kokeilemaan, ja luonnossa neiti saattaa hieman ryntäillä jos laukkaana asti päästään. Autoja tai muuta se ei kuitenkaan säiky, ja on siis melkoinen luottoponi.

Mietelaatikko

Mennään lujaa tai ei ollenkaan - tai ei mennä jos heinät on tulossa.

Ystävät
Logo-labyrintti