022245852_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Rotu Pitkäkarvainen collie
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 19. maaliskuuta 2004
Ikä 16v 11kk
Väri soopeli
Sukupuoli Male
Omistaja " karvakorvat "
Omistajan lemmikit 1 ELKKU
1 Rölli
1 Zorro
1 Riina RIP
Online Ei
Viimeksi Melkein 4 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 39360
Herkkupaloja 16097 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Enemmän minusta

tieto: tyyppi erinomainen .kaunis uros ,puhdaspään kiila alaleuka voisi olla
hieman tilavampi ,mielyyttävä ilme ,sopiva kaula ja runko ,hyväraajaluusto ,takaraajojen työntö voisi olla voimakkaampi ,erinomainen karvanlaatu ,kaunis väritys,kokonaisuus miellyttää ,esitetään edukseen . Tuomarinna Päivi Eerola tulos ERI, SERTI ja VSP vuosi 2010

Mietelaatikko

mitä enemmän opin ihmisistä sitä enemmän pidän koirista

KOIRAN HOROSKOOPPI KALAT
kalat ovat herkän intuitivisia ja niitä on koulutettava hellällä kädellä muistaen kehua ja kiitellä jokaisessa mahdollisessa välissä.Kalakoirat ovat kiitollisia koulutettavia,mutta moite tai kriittinen arvosteku voi kaivaa motivaation jalkojen alta hiekat pois.Laji kuin laji sopii näille koirille, mutta kouluttajan itsensä pitää olla hyvin innostunut aiaansa , muutoin koulutuksellta on pohja pois.Tämä koira on älykäs ja intuitivinen,että tietää sinun ajatuksesi paljon ennemmin kuin sinä itse. Kalakoiralla on erityisen hyvin kehittynyt kuudes aisti. Se tuntuu tietävän tulevat tapahtumat ennalta ja monen kummaallisen käytökseen isänväki saa selitykksen vasta jälkikäteen. Kalakoira kiintyy erityisen voimakkaasti kotiväkeensä ja onkin valmis kaikin mahdollisin tavoin osoittamaan uskollisuuttaan ja kiintymystään.Kalakoiran kouluttamisen ei tarvitse osata vietti teorioita,vaan täytyy vain ymmärtää koiransa hienovireistä tunne-elämää. Silloin Kalakoira palvelee isäntäväkeään henkeä salpaavalla uskollisudella.Kala koirat eivät kuitenkaan ole liian pehmeitä,vaan heillä on vahva oma tahto näennäisen nöyrän ja tottelevaisen ulkomuotonsa alla. Sopiva isäntäväki löytyy Ravuista ,Skorpioineista ja Neitsyistä.Ilman konfliktia sujuvat myös suhtet Kauriisin ja Härkiin.

KUVIEN KOPION
TI KIELLETTY
ILMAN LUPAANI !!

Ystävät
Logo-labyrintti