020274498_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Villimin Kielo
Rotu Pyhä birma
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 16. tammikuuta 2010
Ikä 11v
Väri ruskeanaamio, SBI n
Paikkakunta Fi Helsinki
Sukupuoli Female
Omistaja saphire
Omistajan ikä 32
Omistajan lemmikit 8 Akva
2 Kielo
2 Muffe
8 Urpo
Online Ei
Viimeksi Noin 7 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 1411
Herkkupaloja 245 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Koirat > Muut
Kissat > Muut
Kissat > Harrastukset
Kanit > Muut
Terraarioeläimet > Muut
Muut > Muut
Terraarioeläimet > Harrastukset
Yleiset > Yleiset
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Asun nyt maalla: En tullut toimeen 30 neliön asunnossa. Olen liian vilkas pentu siihen. En myöskään halunnut ulkoilla kaupungissa, mutta maalla kyllä, joten tuppasin tylsistymään liikaa. Kts blogi.

En osaa vielä: -erottaa milloin minulle puhutaan
-syödä kissanruokaa (harjoitellaan, suostun syömään vain raksuja ja ihmisten ruokaa)
-tulla luokse käskystä (harjoitellaan)
-nimeäni (harjoitellaan)

Jääräpäinen: Kielo on kerta kaikkiaan niin jääräpäinen, että sen koulutus ei onnistu pelkästään palkitsemalla. Niinpä olemme ottaneet käyttöön sumutepullon. Jos se tekee jotain ehdottomasti kiellettyä, suihkutetaan sumutepullosta vähän vettä sen päälle. Toimii ihan hyvin. Harmi vain että suurin osa vahingoista sattuu, kun emme ole valppaina. Kuten öisin. Aamulla löytyy aina joskus poikki purtuja laturinjohtoja ja muuta kivaa. Täällä on kerta kaikkiaan niin paljon johtoja, että niitä ei kaikkia pysty piilottamaan, joten tämän taidon opettaminen olisi elintärkeää! Suurin osa pistokerasioista on kytketty pois päältä yöllä, mutta kaikkia ei pysty. Onneksi Kielo on toistaiseksi rikkonut vain laturin johdon (ei ollut pistokkeessa). Sitä pitää silti opettaa tai muuten voi käydä oikea vahinko! Toinen elintärkeä oppi on, että hellalle ei hypätä! Kolmas ei ole elintärkeä, mutta kissan sosiaalistamisessa olennainen; ihmisiä ei satuteta aggressiivisesti eikä ketään saa leikilläänkään herättää yöllä puremalla koko ajan. Raapiminen on sallitumpaa, sillä kissat useinkin raapivat leikkiessään. Pureminen on kuitenkin aina jo jonkinlaista innostumista ja jos siihen liittyy aggressiota, se ei ole hyvä juttu. Kielo on kehittynyt kaikissa taidoissa sitten kun viimeksi kirjoitin tähän. Etenkin pureminen on nuoruusikään tullessa vähentynyt huomattavasti ja johtojakin puree vain satunnaisesti. Hyppii kuitenkin yhä hellalle ja on yleisestikin todella jääräpäinen. Mutta se on oma rakas kisuni <3

Osaan: -Pelotella itseäni ainakin viisi kertaa painavampaa uroskissaa ja saada sen uskomaan, että voitan sen taistelussa.
-Dominoida koiria ja ottaa lauman haltuuni
-raottaa ovea, mutta en tajua vielä kauhoa sitä auki tassua kääntämällä
-Hypätä ovenkahvaan (en ole kuitenkaan vielä saanut yhtäkään ovea auki)
-kantaa pallon suussa pois huonosta leikkipaikasta (jos pallo on vierimässä kaapin alle, Kielo ottaa sen suuhun ja kantaa tilavammalle paikalle). Ei käytä taitoa vielä systemaattisesti. Kantaa välillä muitakin esineitä suussaan, mutta kompastelee niihin joskus. Ylisöpöä btw!

Vasta pentu: Kielo ei ole luonnevikainen, vaikka saattaa siltä vähän kuulostaa :) Se on vain niin nuori. Ja saanut syntymälahjana hiukan dominoivan luonteen.

Mietelaatikko

I know what I want and I want it now

Ystävät
Logo-labyrintti