019431449_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Pörri
Rotu Kotikissa
Syntymäaika 22. toukokuuta 2007
Ikä 13v
Väri Lämminsävyinen sinitäplikäs
Paikkakunta Fi Oulu
Sukupuoli Male
Omistaja ^Farkkuli^
Omistajan lemmikit 1 Jeppe
2 Mökö
2 Pörri
2 Rontti
2 Ramses
2 Roosa
2 Romeo
2 Roope
2 Judi
Online Ei
Viimeksi Yli 7 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 1428
Herkkupaloja 216 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Lempipuuha: Lempipuuhaa taitaa olla antenninjohdon repiminen seinästä... Sitä kun harrastetaan harva se päivä...

Lempiruoka: Kinkku, Vitacraftin pihvitikut, kuivattu kuore, katkaravut, raaka sydän, raaka kieli sekä tietysti kala

Paino: Viimeksi punnittaessa 4,4kg

Silmien väri: silmien väritys on pikkuhiljaa muuttumassa tuonne vihreän suuntaan.. Tällä hetkellä silmät on puoliksi vihreät.

Väritys: Lämminsävyinen sinitäplikäs. Täplikkyys esiintyy niin että kissalla on otsassa täplikkäille kissoille perinteinen M-kirjain, poskissa "vauhtiraidat", selän päällä menee paksumpi yhden värin raita ja kyljet ovat täplikkäät, siellä täällä ehkä pari raitaa. Koska pörri on harmaa, niin se on sinitäplikäs. Ja lämminsävyisen sinitäplikkään siitä tekee se, että turkissa on siellä täällä ruskean vivahteta. Mm. rinnassa olevat karvat ja reisien sisäpinnat ovat osittain beeshin värisiä..

Mietelaatikko

Pörrin menneisyys on aika kurjaa kerrottavaa. Pörri on löytökissanpentu jonka lenkkeilijä on löytänyt Iisalmen ohitustienvarrelta pusikosta. Kyseinen lenkkeilijä vei pennun Iisalmen löytöeläinkodille, josta se tuotiin meille Ylä-Savon Eläinklinikalle hoidettavaksi pahojen ruhjeidensa takia. Pörriltä puuttui löydetäessään hännästä nahka kokonaan ja jalassa oli ammottava haava johon kärpäset olivat munineet. Haavasta poistettiin kärpäsentoukat ja haava sidottiin, häntä puhdistettiin ja toivoimme että häntä putoaa itsestään pois. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan häntä amputoitiin pari viikkoa pennun saapumisesta. Nyt Pörri on töpöhäntäinen, virkeä ja iloinen kissa, pahat tapahtumat vain muistona menneisyydessä. Läheisyys on Pörrille kaikki kaikessa, Pörri seuraa perässä kuin koira ja varmistaa aina pienellä maukaisulla että omistaja on lähettyvillä.

Ystävät
Logo-labyrintti