020488166_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Miuku
Rotu Kotikissa
Syntymäaika 1. maaliskuuta 2005
Ikä 15v 5kk
Väri Mustavalkoinen
Paikkakunta Fi Espoo
Sukupuoli Female
Omistaja mikrha
Omistajan lemmikit 2 Miuku
2 Tikru
Online Ei
Viimeksi Yli 8 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 51
Herkkupaloja 5 ( 0 tänään)
Enemmän minusta

Miuku: Miuku on löytökissa mökiltä. Löydettäessä (8/05) arviolta puolivuotias. Miuku on musta, tosin hienona naisena käyttää valkeita bikineitä (ne on jääneet hitusen pieniksi...) ja valkeita sukkia. Ja koska ruoka maittaa, myös valkea ruokalappu on paikallaan. Miukun toinen silmä on vioittunut - ilmeisesti vain pintaan on kasvanut kalvo, mutta korkeimmat hypyt Miuku jättää väliin.

Tasan 63 vrk Miukun sisäkissaistamisen jälkeen se sai 4 pentua, joista 2 syntyi kuolleena ja yksi kuoli viikon ikäisenä. Jäljelle jäi Tikru. Tikrun kanssa Miuku tulee toimeen paremmin kuin hyvin. Tosin viimeisimmän eläinlääkärikeikan jälkeen yhteenotot olivat rajut - taistelua kesti kuukauden ja sen jälkeen on taas yhteiselo ollut auvoista.

Ihmisistä Miuku ei piittaa. Ihan kiva sellainen on ruokkimassa, mutta kaikki muu kontakti yksinkertaisesti on vain liikaa! ...no tassun päältä voi antaa vähän 'silittää' -jos on hyvä päivä... >^^<

Logo-labyrintti