021656298_r
021853815_r
021501008_r
021932364_r
022436264_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Repe
Rotu Beagle
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 5. maaliskuuta 2002
Ikä 18v 11kk
Väri Kolmivärinen
Paikkakunta Fi Lappeenranta
Sukupuoli Male
Omistaja essih^^
Omistajan ikä 23
Omistajan lemmikit 1 Repe
2 Jyri
Online Ei
Viimeksi Yli 6 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 1721
Käyttäjä on piilottanut herkut
Yhteisöt
Taidot
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Harrastukset: Harrastuksista olennaisimmat ovat metsästys, agility ja toko. Muita harvemmin treenattavia ovat mm. pyöräily ja mejä.
Vanhan koiran kanssa agilityä treenataan jo armollisemmin, ehkä kerran kahdessa viikossa (varsinkin talvella, kun metsästys rasittaa). Tykkää todella paljon ja kaikki perus jutut on hallussa!
Tokossa olemme hioneet nyt ALO liikkeitä, mutta valmista ei kyllä tule varmaan koskaan. (; On kyllä fiksu koira ja tekee päivän mukaan vaihtelevalla fiiliksellä töitä.
Ja sitten se metsästys; Repen suurin intohimo! Metsästyskausi on loppuen lopuksi aika lyhyt, joten silloin kyllä töitä piisaa ja siitähän koira on enemmän kuin tyytyväinen. Jos Repe osaisi puhua se sanoisi "Kesällä sitten levätään!"..

Luonne: Itsepäinen, määrätietoinen, ylienerginen, erittäin riistaviettinen. Neljä ehkä eniten Repeä kuvaavaa adjektiivia. Aika perus beagle siis! Tuttujen seurassa hellyyttävä ja huomionhakuinen "söpöliini", mutta vieraitten kanssa vaatii vähän tutustumista ennen kuin luottaa.
Kasvanut nuorena ilman tietoakaan peruskoulutuksesta, joten se näkyy nykyisin käyttäytymisessä muihin koiriin. Ei vaan osaa olla kunnolla (=itse saa hävetä silmät päästään aina lenkillä..)!!
Treenatessa tekee ihan oman fiiliksen mukaan. Joskus on ihan super hyvä, mutta seuraavalla kerralla kuin toinen koira. Ruoan perään on eeerittäin perso, kelpaa melkein mikä vain. Joskus harvoin kelpaa myös lelupalkka.
Kokonaisuudessaan tämä koira on kyllä vahvistanut sen, etten kyllä ikinä hanki itselleni beaglea!! :D No ei vaan, on kyllä opetttanut paljon enemmän minua, kuin minä sitä. Kiitos Repe!

Repe osaa: ... istu
... maahan
... paikka
... jätä
... tule
... alas
... jalat
... seuraa
... katso
... hyppy/hyppää
... sivulle
... seis
... kierrä
... riittää
... tassu
... toinen tassu
... kieri
... lepo
... pyöri
... väli

Vanhemmat: Isä: Hydeville´s Chubby Of Hessin
Emä: Nelli

Mietelaatikko

Hmm, keskustelen koirani kanssa syvällisiä, pitäisikö huolestua?

Ystävät
Logo-labyrintti