021756223_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Siru
Rotu Sekarotuinen
Syntymäaika 13. maaliskuuta 2010
Ikä 10v
Väri Musta
Paikkakunta Fi Nivala
Sukupuoli Female
Omistaja Tiia287
Omistajan ikä 32
Omistajan lemmikit 6 Lumiikki
6 Ruska
1 Siru
Online Ei
Viimeksi Melkein 8 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 73
Herkkupaloja 15 ( 0 tänään)
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

tieto: Sirussa on hoikkuutta, karvan laatu on paksu, kesällä yhtä lyhyt kun sakemannilla talvella yhtä pitkä ku kultsilla, siru yrittää aina miellyttää ja on hyvin aktiivisesti mukana kaikessa mitä tehdään ja opiskellaan yhdessä. Kärsivällisyys sirulla on opiskelun suhteen hieman huono.

Luonne Sirulla on aina ollut todella rauhallinen, lempeä ja ystävällinen. Rakenne vankka saksanpaimenkoiran rakenne. Turkin hoidossa minulla menee maksimissaan 1h ja turkin pesussa 1h kuivauksineen päivineen, kun turkki on paksu ja vähän kiharainen. Pestäessä olen hyvin tarkka siitä ettei shampoota jää turkkiin ja joka karva on hyvin pesty.

Pesen sirun yleensä shamppoolla jossa hoitoaine mukana, pesu: Harjaan turkin hyväksi, kastelen ja harjaan vielä ennen shamppoon laittoa, hieron turkkia jotta irtokarva lähtee pois ja koira saa hieronnan samalla, pestäessä hieron hyvin shamppoon pois. Siru ei tule suihkun alle jos sitä ei kehota tulemaan mutta kun sitte suihkun alle pääsee niin nauttii kylvystä.

Kapea kaulanalus vahvat sirot jalat tuuhea pitkäkarvainen häntä, pienet tipsutus askeleet, juostessa takajalat hyppivät tasan, etujalat normi kävelyllä.

Sirun luonne on hyvin iloinen, avoin ja ystävällinen. Sellaista eläintä ei ole jonka kanssa siru ei tulisi toimeen. Sirun koulutus oli todella helppoa minulle tai siis pääsin helpolla kun oppi meni perille melko hyvin. Yhden ainoan kerran järsi sohvaa ja komensi kun syötiin pöydän ääressä mutta pelisäännöt jäivät mieleen tosi hyvin. Ottaessani sirun pidin huolen että sirulla oli koko ajan leluja ja luita ja aina kun se halusi ulos se pääsi ulos. Siru rakastaa uimista kuumina kesäpäivinä, sen ei tarvitse kun nähdä ranta ja se juoksee rallia hetken ympäri rantaa jonka jälkeen se noutaa kepin kun heitän sellaisen sille veteen, kahlaa ja ui ihan mielissään. Siru rakastaa juoksemista ja vapautta ilman hihnaa mutta kun näkee toisen koiran tai kissan unohtaa ettei pihasta saa lähteä ja juoksee suin päin suorinta tietä Kissa/koiran luo leikkimään. Siru luottaa liikaa myös outoihin ihmisiin ja on peloton urhea sesse... Ainu asia mistä siru ei joissain ihmisissä tykkää on se että niillä on tummat vaatteet ja kävelevät kyyrässä/keikkuen ja jotka ovat hieman tukevia. Ollessaan puolituntia tunnin kyseisen ihmisen kanssa siru huomaa että hyväksyn kyseisen tyypin porukkaan ja unohtaa tarkkailun jonka jälkeen ollaan ystäviä. Vähän aikaa sitten olen opettanut sirulle `ETSI` sanan. Näytän sille makupalan käsken sen istumaan ja pysymään paikalla, piilotan makupalan ja sanon sille `ETSI` ja siru nuuskii maata ja etsii ja on jopa useamman kerran löytänytkin makupalan ilman että on tarvinut näyttää missä päin makupala on.

Siru on hieman mustasukkainen minusta. Siru ymmärtää jos kylässä on vieraana pentu tai kissa mutta jos kyseessä on isompi koira jota rapsuttelen ja paijailen tulee siru tökkimään ja työntämään kuonollaan ja kropallaan tämän pois `hän on minun` ja kun rapsutan sirua se vaan vilkaisee sitä toista ja kääntää päänsä taas minua kohti. Jos siru pääsee leikkiin toisen koiran kanssa ei se anna toiselle koiralle periksi vaikka itse jäisikin toiseksi niin tyttö taistelee (leikkii) itsensä ihan loppuun jos sitä ei välillä komenna lopettamaan.

Ystävät
Logo-labyrintti