021763559_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Mimi
Rotu Sekarotuinen
Syntymäaika 25. elokuuta 2008
Ikä 12v 1kk
Väri Maksan ruskea
Paikkakunta Fi Hausjärvi
Sukupuoli Female
Omistaja Rousghu
Omistajan lemmikit 1 Liinu
1 Mimi
Online Ei
Viimeksi Yli 6 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 145
Herkkupaloja 21 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Inhokkipuuha: Vaikka aika selkeästi sisältääkin vesikoiraa, niin uiminen on se inhokki tekeminen. Pesulla käynti on vähän mieleisempää.

Lempipuuha: Lenkkeily, Liinun härnääminen ja retuuttaminen, nukkuminen (ei uskoisi) & naaman tuulettaminen joko auton ikkunasta tai tuulettimesta.

Lempiruoka: Nakit. Nakit, nakit, nakit. Grillattuna, raakana, paistettuna, keitettynä.. kaikki käy. Ne ovat myös sopivan kokoisia kokonaan nieltäviksi. Ja juustonakit...

Luonne: Suloinen sählä. Sellainen Mimi on. Jostain syystä se on saanut liikanimet Moottoriturpa ja Kynsilaukka. Kesällä autossa ollessa Mimin piteleminen ei nimittäin ole se auvoisin osa, ainakaan shortseilla. Moottoriturpa... jaa se pitäsi nähdä itse. Ei oikeastaan tule toimeen muiden koirien kanssa, sosiaalisesti häiriintynyt ja joitakin puutteita toiminnassa. Muuten todella kiltti. Kiinnostustakin löytyy toisia koiria kohtaan kiitettävästi, mutta pelko vie voiton. (ilmeisesti traumoja jostain) Puuhakas, pirteä tapaus. Mahdoton opettaa mitään, koska mikään ei riitä motivoimaan. Tai no herkut, mutta siinä tapauksessa Mimi keskittyy vaan sen herkun tavoittelemiseen, ei tempun tekemiseen.

Paino: Mimi painaa vain 4,7 kg, koska se on ollut pentuna rajusti aliravittu. Edelleenkin luuta ja nahkaa. Suomeksi; ei voisi olla laihempi. Koira on alusta asti saanut kunnolla ruokaa & ruokinta on kunnossa, joten älkää vaivatutuko pätemään siitä.

Säkäkorkeus: n. 32-34cm, ei tuosta ole ihan varmuutta.

Ystävät
Logo-labyrintti