021322744_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Gaka
Rotu Maaorava, Richardsonin
Syntymäaika 1. tammikuuta 2009
Ikä 12v 1kk
Väri luonnollinen
Paikkakunta Fi Kokkola
Sukupuoli Female
Omistaja Miamor
Omistajan lemmikit 4 Gaka
4 Kiki
6 Tico RIP
Online Ei
Viimeksi Yli 8 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 69
Herkkupaloja 12 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Älykkyys: Gaka on se fiksumpi osapuoli. Entisestä asunnosta oli kiva aina karata vapaaksi juoksentelemaan. Osaa keinot pehmitellä omistaja ja käyttää älliään.

Koti kullan kallis: Gaka on taidokas rakentamaan pesiä. Se tehdään huolella kun kerta aloitetaankin! Edellisessä kämpässä vaatekaapista katosivat omistajan pikkuhousut kuin sukatkin aina salaiseen pesähän..

Tämä orava rakastaa lämpöä ja onkin mukava kääriytyä Kikin kainaloon ja nähdä unia jonkinsortin upeasta ruoasta. Huvittava näky selällään pötköttelevät oravat.

Matkalainen: Gakan kehitys on ollut huimaa. Hankin Gakan Kikille kaveriksi, sillä vaikka pidinkin Kikille paljon seuraa niin silti tuntui pahalta pitää Kikiä ihan yksinään. Gaka oli tullessaan ihan villikko. Aika usein varovasti häkkiä lähestyessä tai ohikävellessä Gaka aina kiljui niin että korvissa tuntui. Käsittely oli vaikeaa sillä Gaka oli todella uhmakas. Terraariota putsatessa saattoi orava tarttua täysillä sormiini kiinni. Voin sanoa että se jos mikä sattui ihan pirusti. Aluksi käteni olivatkin verillä ja haavoilla..

Nykyään: Välillä meinasin menettää toivoni tähän otukseen, sillä en ollut nähnyt ikinä vastaavaa vastarintaa eläimeltä. Vaikka kuinka paljon antoi rauhaa tai seurusteli niin ei tuntunut toimivan. Piti erottaa Gaka Kikinkin läheltä, sillä uhmakkuus ei rajoittunut pelkästään ihmisiin.. Nykyään Gaka on kuin onkin oikea hurmuri. Rakkautta osoitetaan nuolemalla sormia ja kapuamalla omistajan niskan päälle ja sukimalla mukavasti. Lempeät näykkäisyt kuuluvat hemmotteluun. Enää Gaka ei ole purrut ketään, paitsi erästä mieshenkilöä joka lähestyi aika uhkaavasti, tukevassa humalatilassa :P

Tavat: Gaka on se vikkelämpi. Mutta tietenkin herätessä menee aikaa haukotteluun ja pieneen "lagaamiseen". Mutta eiköhän se käy niin ihmisilläkin?

Sittemmin Gaka rakastaa juoksupyörällä juoksemista ja kerjäämistä. Rakastaa pureskella kaikenlaista.

Vapaanaollessaan: Vapaanaollessaan Kiki tykkää tulla omistajan syliin, lämpimään kaivelemaan. Kiva kiipeillä omistajan päällä ja muutenkin kipitellä omistajan luokse. Antaa hyvin kiinni, eikä näytä pahastuvat vaikka häkkiinmenonkin aika olisi.

Yhdessä: Se missä Kiki luotti heti omistajaan ja käpertyi sohvalle rapsuttelemaan omistajan vaatteita, niin Gakalla oli pitempi taival vastaavaan.. Eikä ihme, Gaka oli asustellut yksin pitkän tovin eläinkaupassa, jossa häntä ei käsitelty lainkaan. On onni seurata kehitystä ja olen ylpeä Gakan muuntautumisesta!

Logo-labyrintti