022326565_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Masa kuningas
Rotu Kotikissa
Rekisterissä Ei
Menehtynyt 15. elokuuta 2012
Väri ruskea harmaa raidallinen
Paikkakunta Fi pälkäne, elänyt tampereella
Sukupuoli Male
Omistaja jassu0
Omistajan lemmikit 2 Ramses♡
2 Hulda♡
2 Masa♡
2 Erkki♡
Online Ei
Viimeksi Melkein 6 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 88
Herkkupaloja 91 ( 0 tänään)
Enemmän minusta

ikävä: Omistajillani on taatusti ikävä minua. Minullakin on ikävä heitä. Mutta voin vahtia aina heidän tekemisiään täältä kissojen taivaasta.

Moi!: Olin rusekaturkkinen kissapeto jolla oli turkissaan mustia raitoja.

Mietelaatikko

MINÄ: Olin kodin kuningas määräsin kaikesta mitä kotona tapahtuu. jos omistajat olivat poissa niin oli heti tehtävä heille mahtava kotiin paluu.
Yleensä laitoimme veljen kanssa koko kodin mullin mallin, mutta omistajat eivät olleet moksiskaan he vin olivat iloisia. :D elimme rauhassa ja huoletonta elämää mutta sitten alkoi sietämätön kipu. Ensin veljeni jouduttiin lopettamaan.Viimeksi näin hänet sängyn alla huonovointisena. Minä kuolin päivää myöhemmin veljen kuolenmasta. Maksani ja munuaiseni oli mennyt huonoon kuntoon.
Viimeinen näkemäni näky oli se kun ympärilläni oli kaksi ihmistä. Lääkäri joka pisti piikin joka vei ikiuneen toinen oli omistajani,äitini ja se ihminen jota minä rakastin. Tiedän että hänkin ja hänen lapsensa rakastivat minua aina ja niin he tulevat aina rakastamaan.

Ystävät
Logo-labyrintti