022681250_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Savanna Boerboele Chelentano
Rotu Boerboel
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 27. syyskuuta 2012
Ikä 8v 4kk
Väri Brindle
Sukupuoli Male
Omistaja Olastic
Omistajan lemmikit 1 Aapie
1 Arie
1 Aruba
1 Ava
1 Boris
1 Lara
1 Paris
1 Savannah
1 Shaina
1 Sirius
1 Tano
Online Ei
Viimeksi Yli 2 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 1134
Herkkupaloja 149 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Mietelaatikko

64-66cm/60,6kg

TPI 89,25%

Venäjän tuonti.

DNA-profiloitu.

B lonkat
0/0 kyynärät
0/0 polvet
puhdas selkä
terveet silmät
terve sydän

En kaipaa kaveripyyntöjä itselleni tuntemattomilta ihmisiltä, kiitos!

Rodusta: Boerboel on vahva ja voimakasrakenteinen koira jolla on vahva luustonrakenne, sileä turkki sekä tasapainoinen rakenne ilman selviä puutteita. Se on tottelevainen, hallittavissa oleva ja miellyttämishaluinen koira joka omaa vahvan vartiointivaiston. Se on myös itsenäinen, älykäs sekä uskollinen isännälle ja koko perheelle. Boerboelin kuuluu olla rohkea ja peloton olematta kuitenkaan aggressiivinen.

Urosten ihannekorkeus on 66cm ja narttujen 61cm. Korkeuden on aina oltava suhteessa painoon sekä rakenteeseen ja sukupuolten välisten erojen on oltava selkeästi havaittavissa. Hyväksyttyjä värejä ovat keltaisen, ruskean ja brindlen kaikki sävyt, maskilla tai ilman. Valkoiset merkit ovat myöskin hyväksyttyjä. Piebald (laikukas) on myös sallittu väri, mutta siitä rokotetaan näyttelyissä. Piebaldissa ei saa kuitenkaan olla yli 30% valkoista väriä.

Sana "Boerboel" johtaa sanoista "boer", Hollannin sanasta "maanviljelijä" ja "boel" sanasta "koira", eli "maanviljelijän koira". Boerboel on ainoa Etelä-Afrikkalainen rotu joka on jalostettu vartioimaan maatiloja ja omaisuutta.

Boerboeleiden vahtiva luonne on nykyäänkin vielä ilmeistä ja sitä rodun jalostuksessa haetaan, niin kuin rauhallisuutta, vakautta ja itsevarmuutta. Se on edelleen nykypäivän maanviljelijöiden valinta vahtikoiraksi ja on erittäin suosittu kaupunkiyhteisöissä samasta syystä.

Ystävät
Logo-labyrintti