022488166_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Tresolin
Rotu Amerikanravuri
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 16. huhtikuuta 2001
Ikä 18v 1kk
Väri ruunikko
Paikkakunta Fi Lempäälä
Sukupuoli Female
Omistaja Soffuful
Omistajan lemmikit 3 Toska
1 Sorro
1 Fox
Online Ei
Viimeksi Melkein 5 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 298
Herkkupaloja 109 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Koirat > Muut
Hevoset > Harrastukset
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

asuin maani: olen asunut ruotsissa (siksi valkoinen viivakoodi kaulassa) ja sitten tallinnassa (hippodroomilla,(ravirata)Tallinnan keskustanssa) J kunnes minut ostettiiin ja vietiin suomeen

Elämä on vaikeaa :/: Meillä ei tällä hetkellä ole passia,estesatulaa,saatikka sitte että Toska olisi oikeasti minun nimissäni! Passi ja omistus juttu on kokonaan Hippoksen vika,kun ravitalli jolle Toska oikeasti kuuluu,niin omistaja EI halua Toskaa,koska se ei enää voi juosta raveissa. Hippos vain kalvaa asiaa. Ei siitä enenpää noin 2vuotta sitten kaaduimme Toskan kanssa ja myin estesatulamme,siksi,koska aattelin,että sillä tuskin sen jälkeen pystyy ratsastamaan,ainakaan hyppäämään. Toska on nyt kuntoutunut täysin,joten nyt on etsinnässä estesatula,varmaan teetämme rilaustyönä niinkuin,koulusatulan. Sen takia,koska Toskalla selvä jälki selkärangassa,että on jotai tapahtunut silloin varsana Ruotsissa. Eläilääkäri epäili,liian aikaisin alettu ravaamaan. Ongelmia aina,mutta varmaan vielä päästään yli! Tietäisittepä koko Toskan tarinan!! :)

merkkini: minulla on tähti otsassa ja takajaloissa sukat

Mietelaatikko

minä yleensä: Leikin aina omistajani kanssa tökkimällä häntä.Kiusaan aina välillä karkaamalla ja säikkyen näkymätöntä.Osaan tietenki olla kilttikin :)
lapsista en oikein pidä koska varsa aikani olivat kurjia :( Selkäni murtu ravi uran alussa ja minut hylätiin lapsien leikkeihin. Sofiaan olen jo tottunut,olemmehan olleet 3 vuotta yhdessä! Vähän vielä aristelen ja koitan olla mahdollisimman kaukana lapsista.

yleinen tapa on ärsyttää ja kerjätä :)
Ja vaikka ikää jo kertyy tulen aina olemaan lapsellinen!:D

Ystävät
Logo-labyrintti