022203896_r
022202812_r
022213924_r
022202232_r
022202202_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Black Jack Benjamin
Rotu Hermeliini
Rekisterissä Ei
Syntymäaika 15. kesäkuuta 2010
Ikä 10v 7kk
Väri Black Otter
Paikkakunta Fi Kajaani
Sukupuoli Male
Omistaja Jenny-Blue
Omistajan ikä 28
Online Ei
Viimeksi Noin 6 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 68
Herkkupaloja 16 ( 0 tänään)
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Mietelaatikko

Benjamin on ehdottomasti valloittanut sydämeni ja lähipiirinikin sydämet siinä samassa rytinässä. Herran persoonallisuus jaksaa aina yllättää. Hermeliineydestään huolimatta Benjamin nauttii sylissä olosta ja makoilusta. Alkuaikoina jopa 3h makoili päivittäin vatsani päällä. :D Nyt on sitten tullut ns "itsenäisempiä" ajanjaksoja, eikä mamman seura aina jaksa kiinnostaa, mutta onneksi yhteinen sävel on pysynyt nuotissa. Benjamin tykkää makoilla kanssani sängyllä, sohvilla jos ei muuten niin sen tuolin alla, jonka päällä itse istun.

Benkku on nirso, siinä mielessä, että ruokaa ei voi syödä jos se on väärän muotoista tai jos se tarjoillaan väärin. Lisäksi monet herkut ovat jäänet syömättä muuten, mutta silti jaksan aina ostella ja kokeilla uutta ja vanhaa.

Aluksi voi Benjamin vaikuttaa hieman antisosiaaliselta, mutta pian totutaan niihin ihmisiin joihin hän itse päättää tottua. Benjamin osaa myös muille osoittaa hellyyttä, pusutellaan niin kaneja, kissoja, pehmoja kuin ihmisiäkin. Mutta toisaalta Benjamin on tämän huusollin kuningas, ja pomottaa jokaista, jota hän haluaa pomottaa - lajiin katsomatta. Niin kissoja kuin ihmisiäkin.

Benjamin on täydellinen pakkaus. :)

Ystävät
Logo-labyrintti