022553255_r
022553288_r
022255845_r
022255882_r
022553257_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Rotu Sekarotuinen
Sisältää rotuja Dobermanni Saksanpaimenkoira
Rekisterissä Ei
Syntymäaika 1. maaliskuuta 2010
Ikä 9v 9kk
Paikkakunta Fi Kotka
Sukupuoli Female
Omistaja Elss
Omistajan ikä 28
Online Ei
Viimeksi Noin 5 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 106
Herkkupaloja 29 ( 0 tänään)
Taidot
Nirso Ruokahalu Ahmatti
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Ennakkoluulolapsi.: Minua kutsutaan Hönöksi. Nimeni perusteella minua useasti luullaan urokseksi,mutta olen kyllä oikeasti narttu. Ikää minulla on noin 3 vuotta. Olen sekarotuinen,ja kuten minusta näkyy... Minussa on sakemannia,mutta lopusta ei sitten tarkkaa tietoa olekkaan,vaikka omistajaani rotupohjani kauheasti kiinnostaisikin. Olen asunut tämän hetkisessä kodissani reilun vuoden,uusi omistajani höpötti minulle ettei minun enää ikinä tarvitse vaihtaa toiseen kotiin. Edellisessä kodissa elämästi ei oikein tullut mitään loppujen lopuksi vaikka minua rakastettiinkin. Olen nimittäin pelkoagressiivinen muita ihmisiä kohtaan,uusi omistajani kuitenkin käsittelee tätä ongelmaa kanssani ja aina kehuu minua hurjasti silloin kun uskaltaudun hänen tukemana tutustumaan uusiin ihmisiin,ja voi juku... Saahan niiltä ihmisiltä aina rapsutuksiakin,vaikka aluksi vähän epäilyttääkin päästää lähelle. Omistajani mukaan olen myös muutenkin arka luontoinen,mutta rutiinin omaisuus ja omistajan kehut auttavat elämässäni hurjasti. Olen myöskin ns. remmirähjä tapaus,sillä en oikein ymmärrä muita koiria kunnolla ja tahdon olla pomo aina. Olen kuitenkin onnistunut saamaan kaverin yhdestä nuoremmasta norjanharmaasta tytöstä,nimeltä Siru. Omistajani toivoo suuresti,että jonain päivänä voin mennä koiratarhaan leikkimään laumassa ilman turhia kahinoita. Omistajani on myös kauheasti opettanut perusoppeja ja käytöstapoja minulle,kun ne eivät olleet reilassa minulla minun tullessani uuteen kotiin. Mikä hienointa omistajastani,minä en kerjää! Mutta sitäkin enemmän kaipaan huomiota ja rapsutuksia. Minun taustoistani ei ole kauheasti tietoa,miksi minä olen tälläinen kuin olen. Omistajani epäilee,että minut on erotettu liian aikaisin emostani mahdollisesti,tai minulle on tapahtunut jotain tosi huonoa pentuaikanani. Minua on kuitenkin luvattu opettaa,ymmärtää ja rakastaa nykyisessä kodissani. En varmasti ole se helpoin karvakorva,mutta olen omistajani mukaan se mainion. Minua väitetään hiukka hönömäiseksi. Omistajalleni on kuitenkin tärkeintä,että saan nauttia täydestä koiran elämästä kaiken tämän opettelun keskellä.

Minä osaan...: Äiti on opettanut minulle käskyt; istu, maahan, odota, täällä, kierrä, pois, tassu, toinen, femma, lelu, hyppy, kiusaa iskää sekä saa ottaa. Kuulema opetellaan vielä lisää kaikenlaista, hurjaa! Paljonko sitä oikein voi osata? Ainii ja äiti on ylpeä siitä, miten hienosti minä olen alkanut kävelemään hihnassa oikealla puolella. Hihi, enkä pelkää enää imuria tai suihkussa käyntiäkään. Kaikkea olenkin oppinut... Ja sit se äiti aina minuu kehuu, se on tosi kivaa!

Ystävät
Logo-labyrintti