022425225_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Rotu Risteytyskani
Sisältää rotuja Ranskanluppa Leijonanharjas
Rekisterissä Ei
Syntymäaika 13. heinäkuuta 2013
Menehtynyt 3. maaliskuuta 2019
Ikä 5v 7kk
Väri musta perhoskuvio
Paikkakunta Fi Tampere
Sukupuoli Female
Omistaja babylon
Omistajan ikä 43
Omistajan lemmikit 6 Jekku
6 Sinipiika
6 Phyllis
6 Balla
6 Föffeli
6 Pörhelö
6 Balleriina
6 Juicy Fruit
6 Jug Jug
6 Harmonia
6 Möris
6 Silkkis
6 Cilli
6 Euforia
6 Olvi
6 Hokkus
Online Ei
Viimeksi 5 kuukautta
Tilastoja
Kävijöitä 136
Herkkupaloja 10 ( 0 tänään)
Mietelaatikko

Rento pupuneito kotiutui meille nopeasti, mutta säikkyy pomottelevaa Pörhelöä. Onneksi JugJug-muorista sai turvaa. Nykyisin asuu erillään Pörhelöstä, tyttärensä Phyllis seuranaan.
Edesmenneen Möriksen tapaan pysähtyy joskus hassuihin asentoihin harkitsemaan seuraavaa liikettään. On usein laiskalla päällä ja makoilee mieluiten vessaksi tarkoitetussa vadissa.
Ihmisiä vastaan kapinoivaa murinaa ei ole kuulunut vielä aikuisenakaan, joten kiltteydessä ottanut kenties oppia Jugjuggelista..?
Ylähuulessa hauska hymyn muotoinen laikku :) lempinimiä myös "kauluri" (harjashapsuja lähinnä partana ja kaulan ympärillä), "hapsumasu" (pidempää villaa hassusti keskellä mahaa) ja "kaljuniska" (niska on jostain syystä välillä harvakarvainen).

~ * ~

Hienoluonteinen ja ihmisystävällinen Balleriina löytyi yllättäen häkistään menehtyneenä vain 5,5 vuoden iässä. Se eli kuitenkin täyteläisen elämän, useiden pupuvauvojen huolehtivaisena emona, sukulaistyttöjensä seurassa ja kesäkuukaudet puutarha-aitauksessa kirmaillen. Nyt lauman kunnioitettu matriarkka on poissa.

Logo-labyrintti