021335343_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Remu
Rotu Sekarotuinen
Syntymäaika 20. lokakuuta 2007
Menehtynyt 20. joulukuuta 2011
Ikä 4v 2kk
Väri Ruskea
Paikkakunta Fi Jyväskylä
Sukupuoli Male
Omistaja remunaattori
Omistajan ikä 25
Omistajan lemmikit 1 Ninja
2 Misse
1 Remu
Online Ei
Viimeksi Yli 4 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 2811
Herkkupaloja 430 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

info: ikää on nyt 1v6kk ja painoa on 13,9kg ja kotikonstein mitattu säkä on ~53cm
_______________________________
2.8.2008
poika on nyt 9kk 2vk ja painaa 13,1 kg
_______________________________
Punnittu 15.4-08
11kg
_______________________________

Remu: Emä: Schipperke&Suomenlapionkoira
Isä: Suomenajokoira&Suomenpystykorva

rotu: Yleisvaikutelma:
Koiramainen, selkärankainen, nisäkäs, jolla on pääsääntöisesti neljä jalkaa, joilla etenee välillä hyvin nopeasti ja tarmokkaasti, välillä hitaasti ja rauhallisesti.

Luonne:
Yleensä vilkas, elämäniloinen, riehaisa ja eteenpäin katsova. Tarpeen vaatiessa rauhallinen, laiska ja unelias.

Pää:
Kiinnittyneenä kiinteästi muuhun runkoon. Liikkuu kaikkiin ilmansuuntiin mahdollisen makupalan toivossa. Johdattaa usein muuta runkoa eteenpäin.

Kuono:
Hyväksyttäviä muotoja ovat: tylppä, littana, pyöreä, soikea, pitkä, kulmikas tai matala, korkea. Tärkeä osa, leivänmurusten ja herkkujen etsimiseen. Kaikki värit sallittuja. Tuottaa joskus ääniä nukkuessa tai hereillä ollessa, äänivalikoima on hyvin laaja ja yksilöllinen. Joissain tilanteissa voivat olla osa ongelmaa tai pelastaa päivän.

Posket:
Kiinteät tai roikkuvat. Normaalisti peittyneenä tiheään karvoitukseen, jossa mukana hiekkaa, oksia ja lehtiä ulkona tapahtuneesta seikkailusta. Huomattavaa on että yleensä kuolaiset ja kosteat.

Hampaat:
Sijaitsevat poskien sisäpuolella. Käytetään päätoimisesti luiden ja keppien järsimiseen. Joissain tapauksissa aamutossujen, sanomalehtien ja tuolien nakertamiseen.

Kieli:
Kaikki punaisen muunnokset mustin tai valkoisin laikuin. Sinistäkin väriä esiintyy. Käyttö, kehon viilentämiseen ja veden juomiseen. Aamuisin omistajan naaman pesemiseen.

Silmät:
Kuuluvat kiinteänä osana päähän. Alati tarkkaavaiset, kiiltävät ja valppaat. Kaikki värit sallittuja. Joissain tapauksissa toisen puolen silmä voi olla erivärinen kuin toinen silmä. Pistävät usein merkille, minne kaikki makupalat tai omistajan avaimet piilotetaan, ja siten muistaa mistä ne löytää.

Korvat:
Kuuluvat myös kiinteänä osana päähän. Korvat voivat olla lupat tai pystyt. Tämä ominaisuus periytyy koiran vanhemmilta geenien perusteella. Itse kuulo korvien sisällä on joskus harhaanjohtavaa. Se voi välillä ilmetä valikoivana kuulemisena, ilmentyen eri tilanteissa.

Nenä:
Sijaitsee kuonossa. Väreinä punertava, musta tai valkoinen. Kostea tai kuiva, tilanteesta johtuen. Käyttö, haistelemiseen, ja kaiken kiinnostavan tutkimiseen. Päästää usein erilaisia ääniä tohisemisesta, nuuskutteluun.

Kaula:
Sijaitsee pään ja rungon välimaissa. Kuuluu olla notkea ja toimiikin pääosin kurkotteluun sellaisiin paikkoihin jonne ei muuten ylety.

Runko:
Tynnyrin pyöreä, jytkyn mallinen, virtaviivaisen hoikka tai tasapaksu. Mallin tulisi olla sopusuhtainen muihin ruumiinosiin nähden. Peittynyt usein moniin erilaisiin karvapeitteisiin. Värit ja mallit ovat kaikki sallittuja. Monesti aika hupaisiakin.

Jalat:
Pitkät tai lyhyet. Sijaitsevat rungon alaosassa. Käyttö liikkumiseen pedin, ruokakupin ja ulko-oven välillä. Teknisesti kehitelty olemaan aerodynaamisen nopeat, mutta tapauksesta riippuen myös hitaan matelevat. Neljä kappaletta on yleisin määrä.

Tassut:
Sijaitsevat jalkojen alapäässä, kosketuksissa maata vasten. Tärkeä osa liikkumisen kannalta. Voivat olla elegantin sirot tai lapion kokoiset. Neljä kappaletta on myöskin yleisin määrä. Tassuissa sijaitsevat kynnet on syytä huoltaa aika-ajoin tarpeen vaatiessa.

Häntä:
Tehokas ase pöytien ja tasojen tavaroiden siirtämiseen. Hännän juuressa sijaitseva pallonivel mahdollistaa kaikkien liikkeiden tehokkaan käytön. Ilmaisee myös mielialaa.

http://www.sekarotuiset.net/artikkelit/

tulokset: BH 23.10.2010

Mietelaatikko

Hahaa... omistajani ei ole vielä herännyt... voisin vaikka keksiä jotain tosi ilkeätä että se heräisi...
...krisse vetää hirsiä ja remu tulee krissen huoneeseen, aluksi se haistelee yö pöytää kenties otaisi siitä jotain... ei, ei... sitten remu päättää ruveta tökkimään krisseä kylmällä ja märällä kuonolla naamaan... voi kuinka mukavaa

Ystävät
Logo-labyrintti