018974504_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Rusina
Rotu Gerbiili, Mongolian
Syntymäaika 16. huhtikuuta 2007
Menehtynyt 30. toukokuuta 2009
Ikä 2v 1kk
Väri Agouti
Paikkakunta Fi Joensuu
Sukupuoli Male
Omistaja j3nn1
Omistajan lemmikit 4 Pippuri
1 Vili
4 Rusina
Online Ei
Viimeksi Noin 11 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 189
Herkkupaloja 24 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Jyrsijät > Harrastukset
Jyrsijät > Muut
Yleiset > Yleiset
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Ruokavalio: Pippurin perusravinto on kuivamuona. Mutta parhaimmat makupalat ovat auringonkukan siemenet joita hän saa viikonloppuisin herkkuina. Vesi on tietysti tärkeää juomana. Mutta olemme ostaneet sille ja Rusinalle myös vitamiinikiven sekä herkkupuikkoja sillointällöin. Ilman vessapaperirullia alkaisi hirveä meteli. Ne ovat tärkeitä ajankulutuksia joita niillä on joka päivä. Annamme niille myös marjoja esim puolukoita ja mustikoita sekä he pitävät myös pajuista joita voi nakertaa :F .

Mietelaatikko

Hmm..no yhtenä päivänä kun äiti oli kipeä ja minä koulussa gerbiilien juomapullo oli jäänyt lattialle. Äiti ei jaksanut kipeänä täyttää pulloa vaan meni vähäksi aikaa lepäämään. Silloin Rusina ja Pippuri keksivät jyrsiä juomapullon aukon kohdalle suuremman reiän. Ja he myös jyrsivät sen. (Äiti nukkui toiseessa huoneessa). Onneksi huoneen ovi missä gerbiilit olivat oli kiinni. Äiti ihmetteli kun ikäänkuin jonkun lapsen kävelyä kuuluisi ja meni huoneeseen katsomaan. Pelästyksissään huomasi että Terraariossa oli reikä kyljessä ja gerbiilit juoksentelivat pitkin huonetta. Sähköjohtoja ei huoneessa onneksi ollut mutta purupussin pohja oli kyllä kiinnostanut. Oli hirveä sotku ja papanoita oli jokapaikassa. Parin topin olkaimet oli jyrsitty ;D ja vähän muutakin. Kipeänä äidin piti siivota kokosotku ja napata gerbiilit häkkiinsä. Kiinni ottaessa niitä Rusina puraisi äitiä koska oli säikähtänyt jotenkin..?..Lopuksi äidin piti lähteä sairaalaan haavan takia vaikka se nyt ei mikään iso ollutkaan. Kun käsi alkoi punertua äiti muisti että hänen jäykkäkouristus pikkinsä oli vanhennut. Nyt haava on parantunut ja Gerbiilit omassa häkissään ;D

Ystävät
Logo-labyrintti