018856881_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Rotu Cavalier kingcharlesinspanieli
Syntymäaika 5. toukokuuta 1998
Menehtynyt 23. helmikuuta 2002
Ikä 3v 9kk
Väri Tricolor
Paikkakunta Fi Kauhajoki
Sukupuoli Male
Omistaja [Jempzu]
Omistajan lemmikit 1 Viljo
1 Rocky
1 Samba
5 Anni
5 Lenni
1 Rino
Online Ei
Viimeksi Noin 8 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 293
Herkkupaloja 58 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Yleiset > Yleiset
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Enemmän minusta

rockyn tarina: seitsemän vuottta taaksepäin ja olin kahdeksan vuotias, olin toivonut pitkään ikiomaa koiraa. lopulta me menimme hakemaan niemenkylästä pientä poika koiraa. se oli onnellisin hetki kun sain ensimmäisen koiran ja sain valita sen ihan itse. valitsin siis hänet ihan itse, rocky oli ensimmäinen pennuista joka tuli luokseni joten valitsin hänet. hänestä tuli siis rocky. rocky oli koko perheelle todella tärkeä, ja sitä hoidettiin todella hyvin ja sillä oli kaikki asiat hyvin. mutta noin neljän vuoden kuluttua ikävä asia tapahtui, rocky alkoi olemaan outo. ei syönyt kunnolla ja käveli haperosti, sitten hänellä todettiin sydäntauti. ja mitä muita pieniä tauteja. rockyllä oli ainakin neljät eri lääkkeet. mutta nekään eivät oikeastaan auttaneet, vähän kyllä, mutta sitten rockyn olotila paheni ja asialle ei enää voitu mitään. oli tehtävä todella ikävä päätös, kaikki olivat surullisia perheessä, koska rocky piti lopettaa. olin todella surullinen koska tiesin että kohta rocky ei enää olisi rinnallani. se oli kauheimpia hetkiä elämässäni. sitten tuli se kauhea päivä jolloin rocky piti lopettaa. olin todella surullinen, äiti meni viemään rockyn läkäriin nukutettavaksi. se oli äidillenikin todella kova paikka. olimme mummolassamme odottamassa isäni ja veljeni kanssa. huomasimme kun äiti ajoi pihaan autolla ja itki. pieni pahvilaatikko oli takapenkillä ja rocky nukkui sielä ikiunessä mitään tietämättä.kun huomasin laatikon rupesin itkemään ja se jatkui monta tuntia. hautasimme rockyn mummolaan. mutta tänä päivänäkin rocky kulkee sydämmessäni ja ajattelen sitä ikuisesti sydämmesä.

Mietelaatikko

Rockyn sukupuuta:
isä: Easeful Toblerone
emä: Dixie
isän isä: Telvara Kordonbleu
isän emä: Breeze Quaint Lady
emän emä: Coconut´s Princess
emän isä: FHarrow´s Gentle Tap

jos olette kuulleet joskus tai olette omistaneet näitä koiria, voisitte sanoa minulle. :)jos näkisi kuvia vaikka niistä? :DD

Ystävät
Logo-labyrintti