019013104_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Robin of Locksley
Rotu Shetlanninponi
Syntymäaika 1. tammikuuta 1997
Ikä 24v
Väri Kimo
Paikkakunta Fi Imatra
Sukupuoli Male
Omistaja ||^Emmi^||
Omistajan lemmikit 2 Heila
2 Hero
2 Kukkis
2 Panttu
3 Rambo
Online Ei
Viimeksi Melkein 8 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 2111
Herkkupaloja 268 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Hevoset > Muut
Hevoset > Harrastukset
Hevoset > Kilpailut & tapahtumat
Muut > Muut
Yleiset > Yleiset
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Hassuponi: Rambo ei pahemmin välitä tammoista, kilparadoilla hirnahtelee vain, ei muuta. Ruunien ja orien kanssa tulee mainiosti toimeen, mutta arvatkaa vain kuka mahtaa olla the BOSS?

Kerran koulusta tultuani menin ottamaan Rambon tarhasta ja vein sen läheiselle linkkapysäkille jonka luona on oja (kuivunut sellainen) ja Rambo tykkää hyppiä ojan puolelta toiselle, no kun jonkin aikaa oli hypitty päätti hän käydä piehtaroimaan lumirajalle (ojassa oli hieman lunta ja sitten maakin näkyi) vähän aikaa piehtaroiduttuaan lumessa Rambo valui ojaan, kuin olisi laskenut liukumäkeä eikä huomannut mitään! Tuon saman teki neljä kertaa ja oli se vallan hauskan näköistä!

Rambo: Joo siis Rambo on lähestulkoon valkoinen shettis ori. Rambo asustelee yksin pihassaan ja kesällä tykkää käydä uimassa järvessä.

Rambo on monitoimiponi tykkää hypätä esteitä, osaa koulua (peräänannossa) ja tykkää maastoilla, myös ajaminen sujuu kärryillä tai reellä. Joskus käymme ihan kävelemässä / juoksemassa lenkillä ja siinähän katseita syntyykin. Monet tuntevat Rambon ja kyselevät vointia.. Liinassa työskentely sujuu myöskin.

Tykkää lapsista ja eläimistä, mutta kun on vain yhden ihmisen poni niin aina jokaista uutta selässä olijaa pitää testata. Joten kannattaa varautua, osaa olla kuuliainen.

Temput: Olen itse opettanut temppuja ja näin sujuu mm. pystyynhyppääminen, kumarrukset molemmin puolin ja "jalan" antaminen, lisää opetetaan kunhan aikaa riittää.

Mietelaatikko

http://personal.inet.fi/koti/emmi-rambo/index.html

Ystävät
Logo-labyrintti