020172990_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Peipolan European Style
Rotu Amerikancockerspanieli
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 23. syyskuuta 2002
Ikä 15v 8kk
Väri soopeli
Paikkakunta Fi Mäntyharju
Sukupuoli Male
Omistaja mmiia_
Omistajan ikä 25
Omistajan lemmikit 2 Lyyli
3 Mamba
1 Saku
3 Samba
3 Sapi
3 Aurora
Online Ei
Viimeksi Yli 2 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 408
Herkkupaloja 43 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

jekkuja: Sängyssä nukkuminen on tottakai kiellettyä - paitsi Sakun mielestä silloin kun kukaan ei näe, nukkuu tyynyllä ja olettaa ettei kukaan huomaa tyynyn olevan lämmin, ehei.
Koiruuksien tekeminen yksinollessaan on ihan "normaalia", suklaan ja muiden herkkujen varastelu ;)

koulutusta: Kävi pienenä poikana koirakoulussa, jonka jälkeen jatkettiin kotiopetusta ja varsin hyvinhän se sitten onnistuikin, pieniä pikkeuksia lukuunottamatta, olisi varmaan oikein kelpo toko-koira, jos vain nuo muut koirat pysyisivät poissa ajatuksista, varsin täsmällinen ja ihanan helppo opetettava!
Agilityä ollaan harrastettu ihan kotioloissa, tykkää hirmuisesti, lupaa lähteä hyppäämään kun ei millään malttaisi odottaa. Tätä nykyä tuo toisen silmän puuttuminen hiukan hidastaa menoa, muttei pahasti.

luonnetta: Todella touhukas ja aina iloinen pentumainen koira, joka tuntuu rakastavan kaikkia, paitsi muita koiria (pari tuttua koiraa on tosin ihan jees), liekö johtunee siitä että Sakua pelottaa muut koirat vai mikä, kun rähisee niille aivan kamalasti.
Ihmisille kuitenkin aivan enkeli, ei suutu juuri mistään, sietää lapsiakin aivan esimerkillisesti. Rakastaa varmaan jokaista tuntemaansa ihmistä, ainakin siltä jälleen näkemisissä tuntuu, taidanpa kuitenkin minä olla se Sakun ykkös-emäntä.
Esittää usein rohkeaa, mutta pölynimuri ja isot patsaat ovat jotain niin järkyttävää, ja kun mentiin tyttökoiria kattomaan niin kipitti jalkojeni taakse piiloon, eli se siitä rohkeudesta :D

tykkää: Lenkkeily, leikkiminen ja ruoka ovat varmasti Sakun top 3, syö kaikkea mitä koiran vain voi kuvitella syövän ja vähän muutakin, tykkää etenkin varastamastaan suklaasta, sekä luvallisista nakeista

yleistä: Menetti silmänsä vappuna 2007, toisen koiran kanssa tapeltuaan. Ei ole näyttelymenestystä hyväksymättömän värin johdosta.

Mietelaatikko

Ikuinen pentu.

Ystävät
Logo-labyrintti