020364954_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Huvi-Tuulen Hot Choko
Rotu Kooikerhondje
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 21. maaliskuuta 2008
Ikä 12v 10kk
Väri Punavalkoinen
Paikkakunta Fi Kerava
Sukupuoli Male
Omistaja Nickyn
Omistajan lemmikit 1 Nicky
4 Pippuri
Online Ei
Viimeksi Yli 9 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 2111
Herkkupaloja 548 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Harrastukset: Nickyn kanssa olisi tarkoitus aloittaa agility ja TOKO. Agilityä on aloitettu jo yhden kurssin verran, ja kotona sitten tietenkin. Ja tarkoitus olisi pyrkiä Keravan Agility Teamiin vuoden päästä (2010), olisimme sinne pyrkineet jo tänä vuonna, mutta kun "pääsykokeiden" aikaan Nicky ei olisi vielä välttämättä vuotta. TOKOa olen itse opettanut Nickylle kotona, tarkoitus olisi pyekiä johonkin seuraan ensi vuonna (2010),

Hassuja juttuja: Nicky on nyt oppinut ottamaan sukat pois jalasta! Eikä kukaan ole sitä siihen opettanut. Nicky tekee sen niin hienosti, ettei se koskekkaan jalkaan, ja sitten se vain repii sen pois jalasta, ja yleensä kun minullakin on kaksi sukkaa jalassa, niin Nicky ottaa molemmat pois.

Näyttelyt: Olemme käyneet yhdessä epävirallisessä pentunäyttelyssä. Tulokset ovat ihan hyvät EH ja 1. palkinto. (Koikkereita vain 2) Palautekkin ihan hyvä, ulkoinen olemus oli tuomarin mielestä (Soile Bister) hyvä. (Ei mitään valittamista), mutta oli liian lihava (Sanoi heti ensimmäisenä, sen tosin jo tiesimme), ja arka. Arkuus johtui siitä kun yksi labbis rupesi haukkumaan juuri Nickyn naaman edessä ja sielä kuului kuulutuksia. Nickyn-parka oli ihan kauhuissaan, eikä suostunut tekemään mitään. Nyt on sitten annettu Nickylle paljon positiivisiä kokemuksia, mutta kyllä Nicky tulee aina oleman arka.
Nyt on sitten myös eka virallinen näyttelyä takana. Tuusulassa 4.7.2009, Nicky oli ERI1, PU3 ja sai vara-sertin. Kooikerhondjeja oli 14. Tuomari hollantilainen mies, eikä Nicky purru eikä edes murissut tuomarille, vaikka niin pelkäsinkin. Nicky toimi koko näyttelyn ajan esimerkillisesti. Seuraava näyttely on Vantaalla 5-6.9.2009

Paino: Nickyn paino on vaihteleva 10.8-11.2 välillä. Nicky on liian lihava, ja onkin laihdutuskuurilla, mutta ei vain laihdu, mistä johtuneekaan?

Rotuja: Nickya on luultu aika monesti cavalieriksi, mutta onhan ollut muutama muukin rotu. Muummoassa: bretoniksi sekarotuiseksi walesinspringerspanielielisiksi ja beagleksi. Ja yleensä jos kerron Nickyn rodun, kaikki pyytävät toistamaan sen. Olisikohan niin että Nicky on tunnistettu Kooikerhondjeksi viisi kertaa. (?) Pitäisiköhän Nickyn olla enemmän rodunomainen!

Säkäkorkeus: Emme ole virallisissa mittauksissa käyneet, mutta kotona mitattuna se on ollut 37-39 cm välillä, Kooikerhondjen virallisnen säkäkorkeus on 35-40 cm.

Sukulaiset: Nickyn kasvattaja on siis Espoolainen Kooikerhondje-kennel Huvi-Tuulen, jolla on sivut Internetissä osoitteessa www.kooihon.com
Tässä on joitakin Nickyn lähimpiä sukulaisia;
Emä: Maricosan´s Macula Duenna
Isä: FI MVA Of Aura Mar-Lee Burly Chochosan
IsänIsä: KANS MVA FIN MVA DK MVA MV-02 V-01 V-02 KBHV-02 PMV-02 PMV-03 V-03 PMV-05 WA-02 N MVA POHJ MVA S MVA Nobles Nice Nicky V.H Runxputtehof, jonka mukaan Nicky on nimetty, kutsumanimi oli nimittäin Nicky.
IsänEmä: Callitris Chochosan Flame
EmänIsä: S MVA Leon Uit ´T Wilgenbosch
EmänEmä: KANS MVA FIN MVA N MVA POHJ MVA S MVA Callitris Duenna Flame
Ja Nickyllä on vielä pari veljeä ja siskoa:
Huvi-Tuulen Don-Choko "Jone" Kuollut tapaturmaisesti
Huvi-Tuulen Dumle-Choko "Kassu"
Huvi-Tuulen Donna-Luna "Luna"
Ja sitten on vielä samat vanhemmat, mutta ovat syntyneet 2006:
Huvi-Tuulen Don Juan "Danny"
Huvi-Tuulen Don Quihotte "Capo"
Huvi-Tuulen Don Bianca "Stella"
Huvi-Tuulen Donna Karan "Della"
Huvi-Tuulen Donna Leon "Lola"
Tässä oli sitten Nickyn lähin suku!

Taidot: Tässä on joitakin käskyjä ja temppuja mitä Nicky osaa, lisäilen niitä sitä mukaan kun Nicky oppii, tai kun muistan: (jos on *-merkki, temppuja harjoitellaan)
- istu
- maahan
- paikka
- tänne
- seuraa
- ylös
- tule
- mennään
- fretti
- kökötä
- PAM!
- kieri
- pujo
- jalat
- putki
- mene
- ylös
- alas
- tassu
- toinen
- pipi
- anteeksi
- hae
- anna pusu*
- sivulle
- odota
- ohita
- takatassuille
- pidä
- ei ota
- saa ottaa
- ryömi
- seiso
- putki
- hyppy
- peukku*
- lenkille
- kuka tuli?
- vie äitille*
- kumpi käsi*
- etusormi*
- pikkurilli*
- vasen*
- oikea*
- reunaan
- missä lelu?
- koppi
- pudota
- irti
- ympäri
- nätti
- hiljaa
- hauku*
- kerää lelut*
- kumarra*

Mietelaatikko

Nickyn kertomaa:
No, olen sellainen pieni koirantöllerö, joka ei pikku-pentuna suostunut syömään koiranruokaa (pyh, kukapa nyt söisi), mutta nyt sitä on kyllä ihan pakko syödä, kun on niin hirveä nälkä! Eikä ne annakaan mulle enään mitään herkkuja, kun ne sanoo mua liian lihavaksi! Ajatella! Täytyyhän nyt olla vähän lihaa luiden päällä! No, omistajieni mielestä olen hyvin leikkisä tapaus, ja silloin pikku-pentuna, mun kasvattaja kertoi että mun äitikin katto mua sillei "onks toi mun pentu" tyylisesti, kun sain koikkeri kohtauksia (eli kk-koita), siinä mä vain juoksin ympärää. En mä enään niitä saa, mutta silloin ei ollut mitään muutakaan tekemistä!
Tykkään narttu-koirista ja herkku paloista! Varsinkin makkarasta. Uroksia en voi sietää, koska ne kaikki aikoo ottaa ne nartut iteleen, nii mun pitää vähän laittaa niitä järjestykseen ja haukkua pari valittua sanaa! Sit ne ei uskalla ees kattoo muhun!
Pidän myös pitkistä lenkeistä, joita teemme emäntäni kanssa joka päivä! Emäntä sanoo että joku päivä me kävellään vielä viis tuntii! (saa nähä toteutuuko se minun pitkän pitkän elämäni aikana!)
Kirjoittelen (tai emäntä kirjoitelee) sitten kun tulee jotain muuta mieleen! Mutta pitäkääs lemmikeistänne huoli ja antakaa niille paljon paljon herkkuja! Niillä käy tie koiran sydämmeen!

Ystävät
Logo-labyrintti