019970834_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Tedi
Rotu Suomenlapinkoira
Syntymäaika 30. elokuuta 2008
Ikä 12v 7kk
Väri kerma
Paikkakunta Fi Salo
Sukupuoli Male
Omistaja Tedi^
Omistajan lemmikit 2 Muru
1 Tedi
Online Ei
Viimeksi Yli 8 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 822
Herkkupaloja 74 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

suomenlapinkoira: Tedissä on pelkästään suomenlapinkoiraa mutta tediä ei ole rekattu vaikka sen kyllä voisi koska sen vanhemmilla on paperit.. mutta mihin niintä papereita edes tarvii.. jos tedillä olis ollut paperit sitä kalliimpi se olis ollut.. on se helppoo ku jotkut 14 vuotiaat lesoilevat niiden koiralla kun sillä on paperit ja se koira makso melkeen tonnin, mutt sitä se elämä on kun isi ja äiti vielä maksavat kaiken.. Tedi on perheenjäsen ei mikään esine millä ylpeillä.. paperiton tai ei, ei se koiraa miksikään muuta. ihan kuin täällä puhuttais eläimistä kuin autoista.. kenen auto kulkee tai kenen auto on arvokkaampi.. jne.. Tedi on mun vauva olkoot papereita tai ei..

Mietelaatikko

tedistä on tullut tosi pörröinen, valkoinen karvapallo. beigen värinen viiva menee selkärankaa pitkin :).. Tedi on sisäsiisti, ei riko paikkoja eikä pure mitään kielettyä.. johtuen varmaan siitä kun kaiken makuisia puruluita riittää. hehe.. Tedi on kova puhumaan, mutta haukkuu tosi harvoin.. kun tedi pureskelee luuta ja kutsun häntä niin ainut mitä kuulen niin on pieni äänähdys. sitten kun kysyn siltä että missä on puruluu niin se käy hakemassa sen ja pyörittelee päätä :D.. tedi on maailman suloisin koira.. :)vuoden päästä vasta seuraava rokotus..

Ystävät
Logo-labyrintti