019423822_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Arttu
Rotu Kultainennoutaja
Syntymäaika 9. lokakuuta 2004
Ikä 16v 3kk
Väri Kerman vaalea
Paikkakunta Fi Tampere
Sukupuoli Male
Omistaja GhostOfYou
Online Ei
Viimeksi Yli 10 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 517
Herkkupaloja 71 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

Äänekkyys: Arttu itseasiassa ei edes hauku usein. Ehkä joskus kun innostuu tai säikähtää jotain. Mutta Arttu on hiljainen kaveri, mikä on hyvä juttu. Ei olisi kiva jos naapurit valittaisivat kokoajan että, koiranne haukkui taas.

Luonne: Arttu on luonteeltaan ulkoilua rakastava energinen ja kiltti kultainennoutaja. Arttu on hieman ärhäkkä alle 7 vuotiaita lapsia kohtaan. Kerran kokemuksen mukaan, tuli 'pelko' lapsia kohtaan. Arttu on alistuva ja tottelee hyvin. Muita koiria kohtaan joskus alkaa isotteleen, mutta muuten täysin kiltti.

Suojelevaisuus: Joskus Arttu on liiankin suojeleva. Kun vanhemmat vie Arttua, muut koirat ovat kuin tuulta Artulle. Mutta kun itse vien, Arttu jää tuijottamaan muita koiria ja suojelee minua murisemalla ja yrittämällä olla "kingi". Huvittavaa. Kerran vein ystäväni Sonjan kanssa hänen koiraansa Rollea ja Arttua ja vastaan tuli eräs Lassie koira. Arttu murisi silloin Lassielle, ja veikkasimme syytä siksi, koska Rolle oli niin pieni vielä. Samalla lenkillä, Lassie tuli uudestaan vastaan, mutta Rolle oltiin viety jo kotiin. Ja Arttu vain vilkaisi koiraa ja jatkoi omia asioitaan. Minusta Arttu on suojeleva. Mikä on söpöä.

Tottelevaisuus: Arttu tottelee hyvin. Paitsi remmissä, kun tulee koira vastaan. Arttu alkaa jumittaan ja pahasti. Joutuu kaksin käsin kiskomaan ja huutelemaan "Arttuuu".

Mietelaatikko

tää arttttu on mun rakkaus. ♥

Ystävät
Logo-labyrintti