020006105_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Minny
Rotu Kotikissa
Syntymäaika 26. toukokuuta 2008
Menehtynyt 31. heinäkuuta 2009
Ikä 1v 2kk
Väri Valkoinen harmailla merkeillä
Sukupuoli Female
Omistaja zizi_
Omistajan ikä 28
Omistajan lemmikit 2 Iinu
2 Miiru
2 Miitu
2 Mindi
1 Tino
1 Yami
1 Miki
2 Minni
Online Ei
Viimeksi Yli 3 vuotta
Tilastoja
Kävijöitä 277
Herkkupaloja 30 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Taidot
Sottapytty Puhtaus Siisti
Matala Uteliaisuus Korkea
Matala Ystävällisyys Korkea
Hölmö Älykkyys Nero
Hiljainen Äänekkyys Äänekäs
Rauhallinen Leikkisyys Riehakas
Hidas Nopeus Nopea
Enemmän minusta

inhokki asia: riehuvat,mekastavat lapset.

lempi lelut: Minnyn lempi lelut on ehdottomasti kaikki kilisevät ja kolisevat pallot.etenkin kaikki pörröiset. kelpaa myös leluhiiret,kaikki pörröiset lelut sekä narunpäässä oleva sulka pallo lelu.

lempi ruoka: Kaikki ruokanen.kelpaa kuivaruuat mausta riippumatta sekä lähes kaikki märkäruuat,kissanmaito,kissan nameja myöten. mitään erityistä lempparia ei ole,mutta kaikki mitä miitu syö tahtoo minny välttämättä syödä myös.tunkee aina miitun kupille.

luonne: Minny on myös miitun tapaan todella silityksiä rakastava,aina puskemassa ja kehräämässä.tosin minny on myös arka,kaikkia muita perheen jäseniä kohtaan lukuun ottamatta omistajaansa.minua.pelästyy helposti pieniäkin kolahduksia.eikä minny ole vielä oppinut kynsien varomista.ei itsekkään aina tajua niiden olevan esillä.erikoista minny tykkää ja useimmiten nukkuukin lähes aina peiton,tyynyjen lähes minkä tahansa alla.taikka vastaavasti miitussa kiinni.erottamattomat miitun kanssa.hellyyttä rakastava ihana persoonallinen kisu.

mieluisin tekeminen: riehuminen ympäri taloa,siskojen kanssa painiminen.tykkää myös yksin leikkiä erilaisilla palloilla,viskelemällä sekä läpsimällä niitä pitkin huoneita.tietysti myös pitää ulkoilemisesta sekä siellä kaikkien pörisevien ötököiden,perhosten saalistelu/läpsiminen.

Mietelaatikko

Sateenkaarisilta.

Aivan taivaan tällä laidalla on paikka nimeltä Sateenkaarisilta. Lemmikit, jotka ovat olleet täällä jollekulle erityisen läheisiä, menevät kuoltuaan Sateenkaarisillalle. Siellä on kaikille rakkaille ystävillemme niittyjä ja kukkuloita, joilla ne voivat juosta ja leikkiä yhdessä. Ruokaa, vettä ja auringonpaistetta on yllin kyllin, ja kaikilla on lämmintä ja mukavaa.

Kaikki eläimet, jotka ovat olleet sairaita ja vanhoja, saavat takaisin terveytensä ja elinvoimansa; loukkaantuneet ja vammautuneet parantuvat ja tulevat jälleen vahvoiksi, juuri sellaisiksi, kuin ne ovat muistoissamme ja unelmissamme menneistä päivistä ja ajoista. Eläimet ovat onnellisia ja tyytyväisiä. On vain yksi pieni asia: kukin niistä kaipaa jotakuta hyvin rakasta, joka niiden täytyi jättää jälkeensä.

Ne kaikki juoksentelevat ja leikkivät yhdessä, mutta tulee päivä, jona yksi yhtäkkiä pysähtyy katsomaan kaukaisuuteen. Sen kirkkaat silmät ovat jännittyneen tarkkaavaiset; sen innokas ruumis värisee. Yhtäkkiä se alkaa juosta pois ryhmän luota lentäen yhä nopeammin yli vihreän ruohon.

Se on havainnut sinut, ja kun sinä ja rakas ystäväsi vihdoinkin tapaatte, te pysyttelette yhdessä riemukkaina jälleennäkemisestä ettekä koskaan enää eroa. Iloiset suudelmat satavat kasvoillesi, kätesi hyväilevät taas rakasta päätä ja katsot jälleen kerran lemmikkisi luottavaisiin silmiin, jotka niin kauan olivat poissa elämästäsi, mutteivät koskaan poissa sydämestäsi.

Sitten te ylitätte Sateenkaarisillan yhdessä...

Minny</3

Ystävät
Logo-labyrintti