021168374_r
020793155_r
021343110_r
021337334_r
021343112_b
Kommentit
Kirjaudu lukeaksesi kommentteja
Luo tunnus

Mikä Petsie on?

Introbox_left Petsie on lemmikkien ikioma galleria. Olipa lemmikkisi karvainen tai ei, Petsiessä on hänelle aina tilaa!

Luo tunnus

Introbox_right Luo ilmainen Petsie-tunnus ja lisää palveluun kuvia, videoita, kirjoita kommentteja, keskustele foorumilla ja näytä kaikille muille kuinka suloinen sinun lemmikkisi on!

Luo tunnus

Mainos
Info
Koko nimi Tuff Cookies Candy Ball
Rotu Bichon frisé
Rekisterissä Kyllä
Syntymäaika 20. tammikuuta 2008
Menehtynyt 28. marraskuuta 2013
Ikä 5v 10kk
Väri valkonen
Paikkakunta Fi Espoo
Sukupuoli Female
Omistaja Lode96
Omistajan lemmikit 1 Hertta
4 Jekku
8 Lampaat
1 Naomi
4 Riesa
1 Lilla
Online Ei
Viimeksi 6 kuukautta
Tilastoja
Kävijöitä 1830
Herkkupaloja 132 ( 0 tänään)
Yhteisöt
Enemmän minusta

Harrastukset:

Pääharrastuksemme on ehdottomasti agility, käymme treeneissä 2-4 kertaa viikossa. Kisaamme mölleissä. Haluaisin saada Lillan värvättyä kuitenkin agilityn kolmosiin. Pian pääsemme agilityn hyppyradoille, vielä keinua kun ei osata :)

Lilla ei erityisesti tykkää esiintyä ja siksi harrastan junnuja pää asiassa Naomin kanssa. Olemme sijoittuneet Lillan kanssa muutaman kerran, joskus hieman isommallakin osallistuja määrällä. Lilla on todella vaikea esittää vaikka käyttäytyykin hyvin, sillä siltä puuttuu ryhtiä ja asennetta kävelystä. Se ei yksin kertaisesti näytä siltä, että meillä on hauskaa.

Koiratanssi on uusin ja vähimmälle jäänyt harrastus. Olen opettanut Lillalle muutaman tempun. Katselen myöhemmin pitäisikö alkaa harrastamaan aktiivisemmin.

Koiraetsintä treeneissä käyn kerran viikossa. Emme ole mitenkään kovin edityneitä, mutta Lilla nauttii selvästi.

Luonne:

Lillan luonnetta on vaikea kuvailla. Se on aktiivinen ja leikkisä ja leikkiikin Naomin kanssa koko ajan. Lilla rakastaa perhettään ja ei kestä olla esim. hoidossa muualla. Lilla rakastaa melkein kaikkia tapaamiaan ihmisiä, mutta sillä on paha tapa ensin haukkua "outoja" vastaan tulijoita ja sitten todeta, että voi miten kiva tyyppi. Lilla ei tykkää tavata paljon vieraita koiria kerrallaan. Yksinkertaisesti ei vain kiinnosta.

Nettimätsärit: 17.7.10 BIS 1.
16.7.10 SIN 2.

Tottelevaisuus:

Lilla on perustottelevainen ja sitä voi melko turvallisesti pitää irti, joskus saattaa lähteä rusakon perään, mutta palaa parin minuutin sisällä takaisin. Tokoa Lillan kanssa ei ole varsinaisesti treenattu ja meillä ei juurikaan ole täysin puhtaita tokoliikkeitä, koska sivulla istuessaan istuu liian kauas ja seuratessaan seuraa liian kaukana. Mutten olekkaan innostunut menemään Lillan kanssa tokokokeisiin. Saa jäädä Naomin heiniksi.

Mietelaatikko


Lilla istu!

Mitäs sä oikein kuvittelet, miten mä voisin istua kun ruoho on märkää ja pylly voi
kastua O_o

Ystävät
Logo-labyrintti